Huhu: Toisen sukupolven Surface-tabletti julkaistaan jo kesällä

uutinen julkaistu:2 toukokuuta, 2013

Microsoftilla on jo työn alla uusi versio yhtiön Surface-tabletista, väittää taiwanilainen Digitimes perustuen omiin teollisuuslähteisiinsä. Sivuston mukaan Microsoft aikoisi julkistaa laitteen jo kesäkuun lopussa Build-konferenssissaan. Lähteiden mukaan edellisen Surface-sukupolven odotettua heikompi menekki olisi saanut Microsoftin varovaisemmaksi laitteiden valmistusmäärien arvioinnissa. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  itseasiassa surfacessa on 10,6 tuuman näyttö ei 10,1.

  9 tuuman haswelltabletti voi olla aika huono sellaiseen laitteeseen mutta atom bay trail/tegra 4 voisi olla sellaiseen aika kuten myös 7 mutta hintahan 7 tuuman luokassa olisi liian kallis.
 • #2
  Originally posted by tataka:
  itseasiassa surfacessa on 10,6 tuuman näyttö ei 10,1.
  Totta, typo fiksattu.
 • #3
  Bay trail on todennäköisempi noihin 7 tuuman laitteisiin. Haswell parantaa kyllä virrankulutusta Ivyyn verrattuna, mutta ei nyt niin paljon, että 7" laitteeseen sitä kannattaisi tunkea... Luulisin ainakin. Uusi 10+ tuumainen Hasvelilla on toki jo nobrainer!
 • #4
  Mitä Haswell tabletilla voisi tehdä mitä Atom prossuisella ei?
 • #5
  jos verrataan nykyiseen clover trail atomiin niin youtubevideot toimii full hd ja unity toimii yms ja jos verrataan tulevaan bay trail atomiin niin toivonmukaan eroa ei peruskäytössä ole, mutta haswellilla toimii tehoa vaativat jutut esim pelaaminen.
 • #6
  Juurikin kaikki raskas käyttö. Haswell pohjainen täppäri toimisi täysin kuvankäsittelyyn ja videoeditointiin paikanpäällä sopivilla touch pohjaisilla sovellutuksillä, siinä missä uudet atomit piisaisi hyvin surffaamiseen ja youtube katseluun... Mutta tavan tallaaja kyllä pärjännee paremmin kuin hyvin uuden sukupolven apuilla oli ne sitten noita uusia atomeja tai AMD jaguaareja...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.