Windows 8 myy yhtä hyvin kuin 7 aikanaan

uutinen julkaistu:7 toukokuuta, 2013

Microsoft on ollut harvasanainen Windows 8:n myyntiluvuista, mutta nyt yhtiö kertoo lisenssien myynnin saavuttaneen uuden rajapyykin. Tammikuun lopulla Microsoft kertoi myynnin yltäneen 60 miljoonaan lisenssiin ja nyt rikki on mennyt 100 miljoonan raja. Huolimatta Windows 8:n kohtaamasta kritiikistä ja usein arvioidusta huonosta menekistä, uusin Windows-versio on itse asiassa myynyt samaa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Pieni myynnin korotus on varmaan tullut että tuota sai erittäin halvalla päivitystarjouksen avulla.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #2
  Muistaakseni seiskakin oli jonkin aikaa aika edukas. Mutta siellä ryntäys oli tosin parempaa ilman porkkanaakin.
  Nyt täytyy muistaa, että MS on vallannut pienen siivun itselleen varsin uusilta markkinoilta. Eli vaikka työpöytäkoneet laahaavatkin, niin mobiilipuolella myynti on korvannut sitä. Aika harva päivittää pelkkää käyttistä. Eli uusi kone tuo tulleessaan aina uuden käyttiksen.
 • #3
  Tuntuu toistavan samaa kaavaa, eli teknologiasta kiinnostuneet mollaavat -> ei vaikuta myyntiin.
 • #4
  Originally posted by hannibal_pjv:
  Aika harva päivittää pelkkää käyttistä. Eli uusi kone tuo tulleessaan aina uuden käyttiksen.


  Tästä juuri on kyse kun puhutaan kasin "menestyksestä". Käytännössä kaikissa pakettikoneissa ja kannettavissa tulee Windows 8 esiasennettuna. Käyttis siis myy automaattisesti, riippumatta siitä mitä mieltä siitä ollaan...

  Tietokone + Chord Hugo + Grado RS1i = heaven
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.