Nvidia esitteli GeForce GTX 780 -näytönohjaimen

uutinen julkaistu:23 toukokuuta, 2013

Nvidia on esitellyt GeForce GTX 780 -näytönohjaimen, joka kiinnostaa varmasti monia GTX Titanin perään kuolanneita, mutta joita ei kiinnosta sijoittaa näytönohjaimeen tuhatta euroa. GeForce GTX 780:stä löytyy 2304 CUDA-ydintä ja 192 tekstuuriyksikköä, mikä on 384 CUDA-ydintä ja 22 tekstuuriyksikköä vähemmän kuin GTX Titanissa. Grafiikkaprosessorin kellotaajuus on 863 megahertsiä eli kolmisenkymmentä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Tekee titanin ostosta vielä kannattamattomampaa?
  • #2
    Kutakuinkin... Onhan oikea Titan vielä karvan verran nopeampi ja parempi ennenkaikkea laskennassa, mutta jos et gudaile ja kuitenkin tarvitset enemmän tehoa kuin 680 tai 7970 antaa, niin tämä on se tämän hetken valinta... ehkä...
    Tupla 680 tai 7070 antaa enemmän nopeutta snadisti isommalla summalla, mutta yksittäiskortti on aina yksittäiskortti. Tämän hinta tippuu sitten kun AMD tuo seuraavan polven korttinsa ulos, mutta siihen odotellaan ainakin vuodenvaihteeseen ja 680 (lue 770) tulee saamaan pienen hinnanalennukset jos huhut nyt pitävät paikkansa. Mutta 780:n osalta eivät pitäneet vaan hintaa tuli se satanen lisää... Mikä oli toisaalta ihan odotettavissa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.