Ensikatsauksessa Windows 8.1: paljon uutta ja korjauksia vanhaan

uutinen julkaistu:30 toukokuuta, 2013

Microsoft on julkaissut ensimmäisen virallisen katsauksen tulevan Windows 8.1 -version ominaisuuksiin. Aiemmissa kommenteissa Microsoftin edustajat ovat lupailleet, että Windows 8 -sarjan ensimmäinen päivitys on yhtiölle tilaisuus kuunnella asiakaspalautetta ja jalostaa Windows 8:n myötä esiteltyä käyttötapaa eteenpäin. - Olemme oppineet miten asiakkaamme käyttävät järjestelmää ja ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kiitos kirjoituksesta, mutta muutaman termin olisi voinut tarkistaa.

  Start Screen on suomeksi aloitusnäyttö eikä käynnistä-näkymä, ja Lock Screen on lukitusnäyttö eikä lukitusruutu. Tilet olivat tekstissä kivasti ruutuja, kuten Microsoftkin niitä kutsuu. Microsoft Language Portalista voi hakea Microsoftin termien virallisia käännöksiä. (Linkkiä en uutena käyttäjänä voinut lisätä.)

  Lisäksi kohdassa "Asetus on valinnainen ja Käynnistä-valikko on edelleen oletusarvoinen valinta." pitäisi varmaan lukea Käynnistä-valikon sijaan aloitusnäyttö.
 • #2
  Quote:
  Windows 8 -sovellukset osaavat myös pitää itsensä ajan tasalla ja ne päivittyvät automaattisesti taustalla.
  -Toivon että tämä ei ole pakollinen, haluan tietää mitä saan ennen asentamista. :)
 • #3
  Originally posted by Larso987:
  Kiitos kirjoituksesta, mutta muutaman termin olisi voinut tarkistaa.

  Start Screen on suomeksi aloitusnäyttö eikä käynnistä-näkymä, ja Lock Screen on lukitusnäyttö eikä lukitusruutu. Tilet olivat tekstissä kivasti ruutuja, kuten Microsoftkin niitä kutsuu. Microsoft Language Portalista voi hakea Microsoftin termien virallisia käännöksiä. (Linkkiä en uutena käyttäjänä voinut lisätä.) .
  Kiitos palautteesta, tuo language portalhan vaikuttaa kätevältä, termien suomennos on tosiaan melko haastavaa välillä.

  Korjasin huonot käännökset.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 31. toukokuu, 2013 @ 9:44
 • #4
  Kiitos tästä jutusta! Autto asiaa kovasti. Kun pohdiskellut tässä että päivittäiskö 8:siin seuraavassa rautapäivityksen aikan. Näyttää siltä kovasti että ainakin mun toiveisiini on vastattu suurimmaks osaksi. Nyt vaan täytyy odottaa että saa nopeamman SSD:n jolle tuon voi sitten asentaa puhtaana. :)


 • #5
  Oikein kivalta kuulostavia ominaisuuksia. Varsinkin kuvasovellukseen toivon enemmän ominaisuuksia. Tosin sama pätee moneen muuhunkin mukana tulevaan sovellukseen.

  Pöytäkoneeseen tuskin olen hommaamassa kasia siltikään, mutta kannettavasta tuo löytyy. Olen useamman kerran meinannut poistaa koko systeemin ja laittaa 7 tilalle, mutta tämä päivitys antaa pikkasen toivoa joten en taida ihan vielä tehdä sitä.

  Nettiselaimen nimi on sitten Chrome, ei Crome.


 • #6
  Originally posted by Dwnldz_5:
  Nettiselaimen nimi on sitten Chrome, ei Crome.
  Korjattu. Kiitos oikolukuavusta, kaikki ei aina tartu omaan silmään :)
 • #7
  Start8 maksaa 3$ ja sillä saa tuon heti.

  Win 8.1 | Intel i7 4790k 4.00GHZ | GTX 980 | 16GB DDR3 | 256GB SSD + 3TB HDD
 • #8
  Saako tässä laatikkoleikissä Chromea hakukoneeksi - vai ei?
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.