Acer Iconia W3 - ensimmäinen kahdeksan tuuman Windows-tabletti

uutinen julkaistu:4 kesäkuuta, 2013

Acer on ottanut varaslähdön pienempiin Windows-tabletteihin jo ennen Windows 8.1 -päivityksen julkaisemista esittelemällä kahdeksan tuuman kokoisen Iconia W3 -tabletin. Vaikka kokoluokka on uusi, laite on tekniikkansa puolesta vielä nykyistä sukupolvea. Iconia W3:n näytön koko on 8,1 tuumaa ja se toimii 1280 x 800 pikselin resoluutiolla. Pieni näyttö ei välttämättä ole optimaalinen laitteen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Luulisi että tämä kolahtaa siihen kansaan, joka on murehtinut miniläppäreiden poistumista markkinoilta ja eivät ole kiinnostuneita muista mobiilialustoista. Ehdottomana plussana win8 ohjelmistotarjonta ja näppärä koko, jonkinlaisena miinuksena esim en löytänyt mitään mainintaa GPS:stä. Windows 8 tarvitsisi kipeästi esim Nokia maps -palvelun, win puolella ei taida oikein olla mitään modernia navigointisoftaa? Löytyy MapsApp mutta tabletilla voi olla epäselvä käyttää.
  • #2
    Saa nähä tekeekö Nokia jotain tän kokoluokan tablettia kun W8.1 tulee ilmoille...
  • #3
    Toivottavasti tekee... Suunnitelma WinRT täppäristä kuullostavat kuolemaan tuomitulta idealta. Samat ominaisuudet kuin Apple ja Android täppäreillä, kalliimmalla hinnalla ja pienemmällä määrällä sovellutuksia? Vs. Samat toiminot kuin Apple ja Android täppäreillä + mahdollisuus tarvittaessa käyttää oikeita windows ohjelmia (varsinkin näppiksen kanssa)... Sellaisen oikeasti voisi ostaakkin!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.