Kiinalaisyhtiö esitteli 330 dollarin Android-älykellon

uutinen julkaistu:18 kesäkuuta, 2013

Kiinalaisen online-peleihin ja kirjoihin erikoistuneen Shandan tytäryhtiö GEAK on esitellyt Android-älykellon. Googlen käyttöjärjestelmään perustuvan kellon on esitellyt aiemmin ainakin Sony. GEAK Watch on teknisesti hyvin pitkälle juuri sellainen kuin sen voisi kuvitellakin olevan. Android 4.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu kello tukee Wi-Fiä (802.11 b/g/n) ja langatonta ad hoc -lähiverkkoa. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Ompas siinä mukavan hintainen vempain ihmisille jolla on jo kaikkea muuta. :D Voishan tolla olla ihan käyttöäkin jos vaan on helppo ohjattavuus. Esim jollekkin trendi tietoisille mummolle, saa samassa paketissa verenpainemittarin ja uutisten lukija. :D Sitten kellosta vois laittaa mittaus tulokset suorana RSS syötteenä lääkärin puhelimeen.


  • #2
    Originally posted by Uutinen:
    ja langatonta ad hoc -lähiverkkoa.

    Tämän toivoisi olevan vakio-ominaisuus android-laitteissa, mutta ei. Oman Nexus 7:n (WLAN-malli) käytettävyys ulkona pysyy melko heikkona, koska Nokialaisen muodostamaan ad hoc-verkkoon ei voi yhdistää...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.