Windows 8.1:ssä voi sammuttaa tietokoneen Käynnistä-painikkeen kautta

uutinen julkaistu:25 kesäkuuta, 2013

Microsoftin on määrä julkaista Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän Preview-versio 26. kesäkuuta. Päivitys sisältää runsaasti muutoksia edelliseen. oOn jopa sanottu, että Windows 8.1:stä voi muodostua sellainen mitä Windows 8:n piti olla. Uutena ominaisuutena Windows 8.1:ssä on esimerkiksi Käynnistä-painike. The Vergen mukaan klikkaamalla hiiren oikeaa näppäintä Käynnistä-painikkeen päällä, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Nyt alkaa jo olemaan mielenkintoa tuohonkin! Miks ei voida heti tehdä kunnolla? Tai sitten suoraan myöntää että odotetaan käyttäjiltä kehittämis toivomuksia....


 • #2
  Mutta tuohan ei edelleenkään sisällä Käynnistä-valikkoa. Pelkästään vaan näppäimen, jota painamalla pääsee Metro UI:n puolelle. Microsoft saisi tehdä Win8:sta täysin metrottoman version.
 • #3
  Minun mielestäni toi on tosi hyvä uudistus, ja ei "metrossa" mitään vikaa ole.

  aakopa
 • #4
  Originally posted by aakopa:
  Minun mielestäni toi on tosi hyvä uudistus, ja ei "metrossa" mitään vikaa ole.

  Tähän kohtaan hyvä kysymys, että mitä tässä lauseessa tarkoitat "metrolla"?

  Jos tarkoitat sitä "tyyliä" jota windows 8 järjestelmissä ja WP:ssä käytetään, voin jopa olla jokseenkin samaa mieltä. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeä, sekä "tilet" ovat hyvä systeemi päivittyvillä uutisilla yms.

  Mutta jos tarkoitat metrolla sitä valikkoa, joka on korvannut käynnistä valikon, niin silloin en voi olla samaa mieltä kanssasi. Työpöytäkäytössä kyseinen valikko on suoraan sanoen karmea. Kyseinen valikko saa 1920x1200 resoluutiosen näyttöni muuttumaan yhtäkkiä yhtä ahtaaksi kuin miniläppärissä on tottunut näkemään. No tulipahan vähän kokeiltua, että jos ne toimisivat pienempinä paremmin. Eipä toiminut, kyseinen meni vain hirvittävän sekavaksi... ;)

  Metrovalikko toimii erinomaisesti pienissä laitteissa ilman tai kosketusnäytön kanssa, aina kännykkäkokoon asti. Mutta perinteisessä pöytäkoneessa isolla näytöllä, se ei toimi, vanha kunnon käynnistä-valikko toimii paremmin.

  Se onkin suurin ihmetykseni, että miksi ihmeessä tuon täytyy olla väkisin koko näytön kokoinen, se toimi isolla näytöllä paljon paremmin vaikkapa tuon vanhan käynnistävalikon kokoisena.
 • #5
  Edit: Tupla......
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 29. kesäkuu, 2013 @ 1:14
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.