Crytek suunnittelee pelimoottorinsa kääntämistä Linuxille

uutinen julkaistu:16 heinäkuuta, 2013

Saksalainen Crytek, joka tunnetaan parhaiten huippukoneitakin kyykyttävistä Crysis-peleistään, on kehittämässä pelimoottoristaan Linux-versiota. Suunnitelma käy ilmi yhtiön työilmoituksesta, josta uutisoi VG 2/47. Crytek on palkkaamassa koodaria, jonka pääasiallinen tehtävä on työskennellä CryEngine-pelimoottorin Linux-version parissa. Työtehtäviin kuuluu Linux-version ylläpito ja kaikki ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Työpaikkailmoituksessa on puhe koodin maintain eli ylläpitämisestä. Tämä tarkoittaa sitä että käännös on jo olemassa ja sitä pitäisi pitäisi ylläpitää. Cryengine linux porttauksen olemassaolosta on huhuttu aina aika-ajoin.

  Quote:
  Maintain Linux support for CryENGINE

  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16. heinäkuu, 2013 @ 18:07

  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
 • #2
  -

  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16. heinäkuu, 2013 @ 18:06

  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
 • #3
  Voi hyvinkin olla että tässä on kyse jostain android versiosta kun noita konsoleita rupeaa tulemaan joka suunnalta.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #4
  Saas nähdä, mutta markkinoiden kannalta olisi tosi hyvä, jos Linux puolelle alkaisi sataa pelimoottoreita... Tosin markkinat työpöytäpuolella ovat niin pienet, että ei taisa kannattaa taloudellisesti vielä vuosiin. Täppärit ja uudet linux pohjaiset "konsolit" voivat olla sitten asia ihan erikseen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.