Microsoft otti takkiin Surface RT -tableteista 900 miljoonaa dollaria

uutinen julkaistu:19 heinäkuuta, 2013

Microsoft on julkaissut sen tilivuoden viimeistä neljännestä koskevat tulokset. Huhti-kesäkuun liikevaihdoksi muodoistui 19,9 miljardia dollaria ja voitoksi 4,97 miljardia dollaria. Liikevaihto ja voitto laskivat edelliseen neljännekseen nähden, mutta olivat korkeampia kuin vuosi sitten samana ajanjaksona (Q4/2012:n veti pakkaselle aQuantive-yritysostosta tehty alaskirjaus). Viime aikojen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kuuluu kysymys; Miksi minä ottaisin tuollaisen edes ilmaiseksi, saatika sitten vielä maksaisin siitä?

  Kehottaisin näin jo ihan maalaisjärjellä ajateltuna kuoppaamaan tuon Windows RT:n mahdollisimman pian.
 • #2
  Originally posted by leipuri777:
  Kuuluu kysymys; Miksi minä ottaisin tuollaisen edes ilmaiseksi, saatika sitten vielä maksaisin siitä?

  Kehottaisin näin jo ihan maalaisjärjellä ajateltuna kuoppaamaan tuon Windows RT:n mahdollisimman pian.
  niin no rt ei tarjoa vielä tarpeeksi hyvää käyttökokemusta johtuen nykyisen tehottomuudesta mitkä tosin korjaantuu seuraavan sukupolven arm soc, mutta iso ongelma on sovellusten laatu ja puute, mitkä korjaantuvat kun windows 8 kosketusnäytöllisiä laitteita mhydään enemmän jolloin kehittäjätkin innostuvat. mutta intelin atom tarjoaa perinteisten windows ohjelmien suorittamisen työpöydällä, mutta joillekin voisi rt riittää jos on valmiiksi jo vaikka läppäri/pöytäkone ja kun niitä laadukkaita sovelluksia tulee lisää.

  mutta seuraavan sukupolven kanssa arm pitäisi kilpailla atomia vastaan hinnalla, koska akkukestossa ollaan tasoissa ja jos atom bay trail perustuvia myydään paljon niin vaikka tegra 4 ja snapdragon 800 olisi,tehokkaampia niin niille ei optimoida ottaen kaikkia tehoja irti, jos kehittäjät tekevät ensin atomille ja sitten tehokkaammille arm, tosin veikkaan että ainoastaan gpu on arm tehokkaampi.
 • #3
  @2 Olenko jäänyt jostain paitsi vai koska atomi otti akunkestossa ARM prosessorit kiinni?

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #4
  Originally posted by mcmopo:
  @2 Olenko jäänyt jostain paitsi vai koska atomi otti akunkestossa ARM prosessorit kiinni?
  clovertrail atom perustuvat tableteissa akkukesto yhtä hyvä kuin rt. bay trail atomeissa ja tegra 4 ja snapdragon 800 varmaan parempia mutta aika tasoissa.

  intel oli verrannut clover trailin ja tegra 3 akkukestoa samanlaisessa laitteess niin tasoissa olivat, ja akkukestotestaukset tukevat tätä

  edit katselinkin samantasoisia rt ja atom tabluja kyllä rt on parempi akkukesto mutta jos atomilla saa 9 tuntia ja näppäimistötelakan lisäakulla vielä liaää niin eiköhän se useimmille riitä vs että tulisi pari tuntia lisää.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20. heinäkuu, 2013 @ 20:51
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.