Nvidia uskoo Windows RT:n lähtevän vielä lentoon

uutinen julkaistu:22 heinäkuuta, 2013

Vaikka analyytikot ennustavat Windows RT:lle kivikkoista tulevaisuutta ja Microsoftikin joutui kirjaamaan huhti-kesäkuun tulokseen 900 miljoonan dollarin tappion Surface RT -tableteista, uskoo Nvidia vahvasti alustan tulevaisuuteen. Nvidian tietokonetuotteista vastaava johtaja Rene Haas näkee Windows RT:n olevan vasta alkutekijöissään ja että kyseessä on pidemmän aikavälin panostus Microsoftilta. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    nämä ensimmäisen sukupolven rt laitteet oli ylihinnoiteltuja ja soc yhdistelmät aivan liian alitehoisia jotta olisi hyvä käyttökokemus, tosin sama juttu oli clover trail atom tableteissa.

    tämä seuraava rt ja atom sukupolvi näyttää kuinka paljon parempi windows 8(.1) on verrattuna androidiin ja ios. amd temash ja haswell onkin vähän eri luokassa, mutta niitäkin hyödyttää rt ja atomien menestys.
  • #2
    Atomitkun kehittyy niin windows tabletit nostavat päätä. Tosin tässäkin tapauksessa RT jää unholaan. Normaalissa winukassa toimii kaikki RT:n ohjelmat ja lisäksi siinä toimii myös kaikki x86 ohjelmat. Ongelmaksi muodostuu vain hinta koska suurin osa MS tuloista tulee windossin myynnistä joten sitä ei ole varaa myydä samaan hintaan kuin kilpailijoiden järjestelmiä.

    Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.