MSI GS70: "maailman ohuin 17" peliläppäri"

uutinen julkaistu:6 elokuuta, 2013

MSI on julkaissut uudet pelikäyttöön tarkoitetun kannettavan. Se kantaa nimeä GS70, ja yhtiö kehuu sen olevan sekä maailman ohuin että kevyin 17-tuumainen peliläppäri. Suorittimeksi on valikoitunut neljännen sukupolven Intel Core i7-4700HQ (2.4-3.4 GHz) ja näytönohjaimena toimii NVIDIA GeForce GTX 765M. DDR3 muistia on 16 GB ja tallennuskapasiteetti on toteutettu hybridiratkaisulla, eli ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Herää nopeasti erinomainen kysymys, että mitä oikeaa järkeä tuossa kannettavan 2 x ssd raid 0:ssa oikein on? Etenkin kun koneessa on ruhtinaallinen 16 Gb muistia. Hyöty kahden ssd:n raidimisesta on etenkin peleissä vähäistä, puhumattakaan että kyseessä on läppäri, joka tehokkuudestaan huolimatta ei ole muutenkaan paras laite hyödyntämään tuota nopeutta, monen useamman vuoden vanhan pöytäkoneenkin näyttäessä sille närhen munat.

    Sitten kun kyseessä on kuitenkin vain 128 Gb levyt, niin mokomiin sopii vain muutama peli kuitekin kerrallaan. Itse laittaisin mieluummin yhden 256 Gb ssd:n noiden tilalle. Sillä saisi nopean lisätilan lisäksi, hieman paremman akunkeston, sekä säästyisi 0 raidin kommervenkeiltä, jos akku päättää hajota koneen ollessa vuoden ikäinen.
  • #2
    16GB DDR3-muistia? No ei pitäisi ihan heti loppua.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.