Resistiiviset RAMit ovat askeleen lähempänä todellisuutta - jopa 20 kertaa nopeampia kuin nykyiset flash-muistit

uutinen julkaistu:7 elokuuta, 2013

Yhdysvaltalainen Crossbar kertoo olevansa hyvin lähellä tuoreen tekniikan kaupallistamista. RRAMia (RRAM tai ReRAM) pidetään perinteisten NAND-muistien potentiaalisena seuraajana, koska sen avulla päästään suurempiin kirjoitusnopeuksiin ja pienempään virrankulutukseen. Crossbar lupaa tuotteelleen 20-kertaista kirjoitusnopeutta, 20-kertaa pienempää virrankulutusta ja 10-kertaa parempaa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Jaha... Samsun toi juuri pinotut muistipiirit tuotantovaiheeseen ja pitkään odotelutu RRAM olisi saapumassa muutamassa vuodessa... No onhan tässä näitä jo odoteltu. Missäs hololevyt viipyvät. Niistäkin puhuttiin monta vuotta takaperin samoin kuin näistä. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ilmeisesti ovat korjanneet myös kestoa selvästi parempaan suuntaan!
 • #2
  Ja paljonkos tollanen "huvi" tulee kustantamaan kännyköiden hinnassa??
 • #3
  Originally posted by Lakupiip:
  Ja paljonkos tollanen "huvi" tulee kustantamaan kännyköiden hinnassa??

  Kun Teosto pääsee hinnoittelemaan, niin tulee maksamaan aivan saakelisti.

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.