Asukselta 21:9 panoraamanäyttö PB298Q

uutinen julkaistu:13 elokuuta, 2013

Asus on julkaissut uuden näytön, jonka yhtiö toivoo vähentävän tarvetta kahden näytön työpöytäratkaisuihin. Kyseessä on PB298Q, 21:9 kuvasuhteella toimiva 29-tuumainen ruutu. Valmistajan mukaan näyttö vastaa kahta 17" 5:4 näyttöä. Kokoonpano kuulostaa nykystandardeilla vaatimattomalta, mutta yhteen kuoreen pakattuna ratkaisu ei toisaalta ole kehnompi. Resoluutioksi on valikoitunut 2560 ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eli aikalailla sama kuin Dellin U2913WM...
  http://www.dell.com/fi/p/dell-u2913wm/pd

  Mielenkiintoinen kuvakoko, mutta hinta pitkälti ratkaisee kiinnostavuuden ja pystyresoluutio saisi olla suurempikin, vaikka 1200 pix.

  Hieman erikoiselta muuten kuulostaa tuo "...yhtiö toivoo vähentävän tarvetta kahden näytön työpöytäratkaisuihin...", kun luulisi jokaisen myydyn laitteen olevan vain hyväksi valmistajalle...
 • #2
  Eipä poista ainakaan minun tarvetta kahdesta näytöstä... (Peli primary screenillä Windowed fullscreen ja secondary screenillä internet)
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. elokuu, 2013 @ 11:02
 • #3
  Jos hinta on riittävän alhaalla, niin tässä olisi hyvä näyttö FPS-pelaamiseen. Sivuttaisen FOV:n voi tällä säätää entistä korkeammalle, säilyttäen silti näkökyvyn eteenpäin samana kuin normaalilla näytöllä pelattaessa. Taas pientä epäreilua teknistä etumatkaa keskivertopelaajaa kohtaan.

  Toki kyseinen ei silti olisi lähelläkään 3 näytönkokoonpanoja, mutta olisi sekä tehonkulutukseltaan, että hinnaltaa paljon vähempi kustannuksinen. ;)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.