Xbox Onen järjestelmäpiiri konsolihistorian kookkain

uutinen julkaistu:27 elokuuta, 2013

Microsoft on raottanut tulevan pelikonsolinsa teknisiä tietoja Hot Chips 25 -konferenssissa. Xbox Onen järjestelmäpiirin on jo aiemmin kerrottu pitävän sisällään noin 5 miljardia transistoria, ja piirin pinta-alaksi on nyt ilmoitettu 363 mm^2, mikä tekee siitä toistaiseksi suurimman koskaan valmistetun konsolipiirin. Toisaalta uusi piiri pitää sisällään kahdeksan AMD Jaguar CPU-ytimen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Onko toi 47MB rammia vai flash muistia kun tuossa kuitenkin lukee SoC eli System on Chip, jotta minimi järjestelmä lähtee käyntiin mahd. nopeesti.
 • #2
  Originally posted by Mauriland:
  Onko toi 47MB rammia vai flash muistia kun tuossa kuitenkin lukee SoC eli System on Chip, jotta minimi järjestelmä lähtee käyntiin mahd. nopeesti.

  Siinä on laskettu varmaan yhteen SoC:in sisältä löytyvät RAM-muistit/välimuistit, eli L2-välimuisti CPU-puolelta ja ESRAM GPU-puolelta + jotain muita erikoiskäyttöön tarkoitettuja muisteja.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 27. elokuu, 2013 @ 22:12
 • #3
  Itseäni kiinnostaa lähinnä, miten nopeasti tuohon kehitetään luotettava hard-mod. Kiinnostus on toki puhtaasti akateemista.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.