Näppäimistö koodaajalta koodaajalle

uutinen julkaistu:28 elokuuta, 2013

Näppäimistön merkitys digitaalisessa kirjoitustyössä on tietysti suuri. Työkaluna näppäimistö on useille tuttu, mutta harva käyttää sitä yhtä paljon ja tehokkaasti kuin ohjelmoija. Koodaja ja tunnetummin koodaajille tutun Stack Overflow -verkkopalvelun perustaja Jeff Atwood on päättänyt ryhtyä ratkomaan pulmaa hyvästä näppäimistöstä. Tuloksena on CODE, joka on tietysti mekaanisilla kytkimillä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Miulle sopis sellanen, jossa voi vaihtaa DAS:n ja QWERTY:n välillä. Nythän teen niin, että kirjoitan DAS:lla sokkona ja vaihdan asettelua oikean Shift:n ja Ctrl:n yhteispainalluksella. Tosin en tiedä mitä tässä yhteydessä tuolla vaihdolla tarkoitetaan, eikä nettisivukaan oikein valaissut asiaa.

    Tykkään tuosta, että eräs tietty näppäin (katso vasenten Ctrl ja Alt näppäinten väliin) on kokonaan musta, kuten sen mielestäni pitäisi olla.

    Suomalaista asettelua kuitenkin kaipaan.
  • #2
    Toi näyttää hyvältä. Josko toimitus voisi muistuttaa meitä, kun siitä tulee saataville ääkkösmalli, niin voisi suunnistaa kaupoille...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.