Microsoftin suuromistajat haluaisivat Bill Gatesin lähtevän yhtiöstä

uutinen julkaistu:2 lokakuuta, 2013

Kolme Microsoftin 20 suurimmasta omistajasta toivoisi Bill Gatesin jättävän yhtiön kokonaan, kertoo uutistoimisto Reuters. Gates on Microsoftin yksi perustajista ja pitkäaikainen toimitusjohtaja. Vuoden 2006 jälkeen hän on osallistunut Microsoftin toimintaan hallituksesta käsin. Nimettöminä pysyvät omistajat pelkäävät, että Gates pystyy hallituksen puheenjohtajana tukahduttamaan uudet ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Älkää nyt suoraan Gatesille käykö sitä sanomassa. Muuten lentää porukkaa pihalle.

  Intel core i7 4700mq, nvidia geforce GTX765m,8GB, 750GB 7200rpm
 • #2
  osakkeenomistajat on aika kiittämättömiä kun menestyneen yrityksen perustajan tahtovat potkia pois jotta ehkä vähän tulisi lisää rahaa. steve jobskin potkittiin vaikka oli paras asia mitä applella oli.
 • #3
  "Kolme Microsoftin 20 suurimmasta omistajasta" ei nyt vielä ole kauhean vahva oppositio.
 • #4
  Juu johan taas on klikkimagneetti-otsikko tempaistu... jos kolme kahdestakymmenestä suurimmasta omistajasta nimettöminä haluaa Gatesin lähtevän, niin onko nyt ihan oikeaoppista sanoa tämän perusteella että "suuromistajat haluaisivat"
  Mutta joo, tulipahan klikattua, eli toimihan se.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.