Nvidialta tulossa GeForce GTX 780 Ti ensi kuussa

uutinen julkaistu:18 lokakuuta, 2013

Nvidia piti juuri Kanadan Montrealissa julkistustilaisuuden, jossa se esitteli uusia näytönohjaimiin liittyviä teknologioita. Näiden lisäksi Nvidian CEO Jen-Hsun Huang antoi pienen maistiaisen tulevasta GeForce GTX 780 Ti -näytönohjaimesta. Huangin mukaan GeForce GTX 780 Ti tulee kauppoihin ensi kuun puolivälin tienoilla, mutta tarkempia tietoja hän ei kuitenkaan tällä kertaa paljastanut, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Leikkaamaton versio GK180:stä... Mitä Titanille tapahtuu? Poistetaan mallistosta tarpeetomana? Hmmm... no saahan ne sillä eroa, että leikkaavat 780:sta douple presision yksiköt, mutta ottavat muuten käyttöön kaikki, jolloin Titaani olis paras Nvidia laskemaan ja 780ti sitten nopeampi peleissä, mutta ei tuo silti ihan uskottavalta kuulosta. Mutta hyvää on se, että kilpailu GPU puolella pääsi taas kunnolla käyntiin! Toivottavasti kuluttaja voittaa! 700-800 euron 780ti ei paljon lämmitä...
 • #2
  Oma arvio olisi, että GTX 780 Ti sisältää saman 3 Gt muistin mitä 780, ja Titan jää niche-kategoriaan niille jotka tarvitsevat 6 Gt muistia ja muita laskentakäyttöön suunnattuja ominaisuuksia.
 • #3
  joo.780i on ihan selkeä vastaus amd:n r9 290x kortille ja erittäin hyvä sellainen.

  amd:n r9 290x kortti on kuitenkin 9000 sarjalainen,siis ei 8000, joka piti tulla 780 vastaan,eli amd:lta hyppy seuraavaan luokkaan.. ja vaikka amd muutti nimen, (hämäyksesksi?) joten nvidia ei nähnyt tarpeelliseksi julkistaa vielä maxwelliä sitä vastaan,

  tuo 780ti on atlas peräinen,eli erittäin tehokas,sekä pelillisesti että energia vähän vievä.

  amd:n täytyy julkaista tänä vuonna 10000 sarjalainen tuon lyödäkseen.

  amd r9 290x kortti olisi jonkinmoinen jos sen hinta on alle 500,muuten se on kallis ostaa ja omistaa,koska sähkökulut on suuret ja piiri myös lämpenee aika paljon,testeissä yli 94 astetta.

  titan ja 780ti ero?

  niin,sen näkee testeissä,mutta 780ti on nopeampi kuin titan,joten titanin saa kohta halvemmalla.


  hmm,ihmetyttää nuo kortti tekijöiden ajatusmaailma,tässä tapauksessa nvidian.
  ja siksi että ne kyllä tiesi että amd julkaisee uuden kortin jonka kaiken järjen mukaan pitää ohittaa nvidian uusin kortti,miten ei käynyt täysin ,joten amd:llekin töppi,mutta sitä ihmettelen että miksi nvidia ei tehnyt samantien niin tehokasta korttia että amd:n on sitä erittäin vaikea nyky osaamisellan lyödä,koska tosiasia on että ropsit,tmut ja muut on aika tapissa amd:n korteilla jo nyt ,eli ongelmia on lämmönuotossa,eli toisin sanoen 30% nopeampi titan,niin amd olisi totaalisesti lyöty.

  amd:n ajurit kyllä ei ole ajantasalla,pitkään,sen verran huono on tilanne yhtiössä,lainarahalla mennään.

  mielenkiintoista nähdä testejä 780ti:llä,veikka että on vähintään 15% nopeampi kuin 780 ja että vie tehoja vähemmän ja samalla kuumenee vähemmän.


  kuluttajan kannalta paras olisi että tulisi kolmas kilpailija vielä....eipä taida,on sen verran kallista leikkiä.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. lokakuu, 2013 @ 9:25
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.