Stephen Elopin lupaus: Nokia-tabletti ei ole mikä tahansa tabletti

uutinen julkaistu:21 lokakuuta, 2013

Nokian entinen toimitusjohtaja Stephen Elop vihjaili valtakaudellaan muutaman kerran, että yhtiö kehittää taulutietokonetta. Laitetta ei ole tähän päivään mennessä näkynyt, mutta huomenna asianlaita voi muuttua. Varsinainen sysäys Nokia-tabletin odotukselle tuli Ylen keväällä 2011 esittämästä A-Plus-ohjelmasta, jonka vieraaksi Stephen Elop oli kutsuttu. Nokian silloinen toimitusjohtaja ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Annakku arvaan "hyper" kamera? Mitä muutakaan nokialta voi odottaa.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #2
  Scart-liitäntä puuttuu kilpailijoilta.
 • #3
  Olisikohan tuo oppiminen Surfacesta liittynyt käyttöjärjestelmään? Poikkeuksellisuushan voisi vaikka olla Windows RT, joka itsessään ei taida kovin myyvä järjestelmä olla, vrt. Surface RT. Toinen hienous on luultavasti hintalappu, jolla ajetaan Retina iPadin rinnalle hyvällä raudalla, mutta ilman ekosysteemiä...

  T. Kyynikko
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.