Vertailussa: Nokia Lumia 2520, Apple iPad ja Microsoft Surface 2

uutinen julkaistu:22 lokakuuta, 2013

Nokia esitteli tänään kauan odotetun Lumia 2520 -taulutietokoneen. Alla olevaan taulukkoon on koottu tabletin ja sen kilpailijoiden keskeisimmät (rauta)ominaisuudet. Kuten alla olevasta "paperivertailusta" nähdään, Lumia 2520:n luvataan tarjoavan hieman pidempää akkukestoa kuin neljännen sukupolven iPad ja Microsoftin syyskuussa esittelemä Surface 2, vaikka se on kilpailijoitaan selvästi ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  2520 vie ainakin specseissä iPadiä ja Surfacea ihan 6-0... Käyttöjärjestelmä onkin sitten makuasia, mutta itselleni noista kolmesta kelpaisi parhaiten 2520
 • #2
  Nyt on hieman virheitä tullut mukaan juttuun:

  -Toki saa toisen mokoman 32gb lisää muistikortilla, mutta muistikortilla on kuitenkin mahdollista saada lisää jopa 64gb
  -Noissa hinnoissa mitkä taulukosta löytyy, ei Ipadiin tai surfaceen saa LTE yhteyksiä. Itseasiassa surface 2 LTE malli tulee vasta ensivuonna ja mitä ilmeisimmin vain tietyillä markkinoilla (USA)
  -Surface 2:sen näytön koko ei ole 10,1" vaan 10,6"
  -Surface 2:sen tallennustila vaihtoehdot ovat 32gb ja 64gb, (16gb vaihtoehtoa ei ole)

  Muita ei nyt tullut mieleen :)
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22. lokakuu, 2013 @ 17:37
 • #3
  Veti viimetippaan tehdä tuo taulukko, jotta kilpailijan viimevuotinen malli saatiin vertailuun ! Muutama tunti myöhemmin oliskin ollut kaikki kolme tänvuotisia julkistuksia !
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.