AMD julkaisi Radeon R9 290X -näytönohjaimen

uutinen julkaistu:24 lokakuuta, 2013

Teknologiasivustot ovat julkaisseet AMD:n Radeon R9 290X -näytönohjainten testiartikkelit. Niiden perusteella ohjain yltää suorituskyvyssä Nvidian tehokkaimpien mallien tasolle. Tom's Hardware Guiden testin perusteella R9 290X pyörittää useimpia pelejä 4K-näytöllä hieman paremmin kuin Nvidian huippumallit. R9 290X:ssä käytetään Hawaii-nimistä grafiikkaprosessoria, jonka kompleksisuus ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Asukselta sopii luonnollisesti odottaa DirectCU sarjalaista, lienisikö jo DCU III:n aika. Samalta valmistajalta sopii myöhemmin varmaan odottaa jonkin sorttista ROG-settiä kyseiseen näyttikseen liittyen, vesijäähdytystä ja tuplapiiriä, jos vanhat merkit merkkinsä pitävät paikkansa. Muilta valmistajilta on odotettavissa samaa ja ensimmäiset vesiblokit ovat jo ilmestyneet markkinoille, kuten: http://muropaketti.com/ekwblta-nesteblo...aytonohjaimelle

  Se ei tosin muuta sitä, että kovin lämpimältä tuo kortti vaikuttaa, mutta kaikkea ei voi saada. Mieluummin otan äänekkään, kuuman ja tehokkaan kortin, sekä alikellotan sitä, kuin ostan viileän ja hiljaisen, jonka yltämisestä noihin nopeuksiin ei ole tehokkaallakaan jäähdytyksellä takuita. Ei noilla referenssisirkkeleillä ole ennenkään paljoa tehnyt, kustomoiduilla ratkaisuilla on menty, referenssi 8800Gt:n korvienhuumaamisen ja sulamisen jälkeen.
 • #2
  Jep, tässä kannattanee ostaa valmitajien omilla jäähyillä varustettu versio! Tuo referenssi cooleri jää taas jälkeen roppakaupalla. Lisäksi 290x trothlaa niin maan perusteellisesti eli parempi jäähy auttaa siihenkin ongelmaan.
  Aivan kauhia peto tuo 290x joka tapauksessa on! Tehoa on enemmän kuin kortti kestää. Ei siinä mitään kunhan siihen saadaan vain ympärille kunnollinen runko! Sitten puhutaa sellaisesta sportista, jonka kanssa Titaanikin kalpenee viivalla!
  Aivan loistava julkaisu, varsinkin tuohon hintaan! Pistää kilpailua liikkeelle, kunhan vain suomi liikkeetkin muistaisivat ottaa rasvaiset näppinsä irti siitä välistä ja möisivät vain normaaleilla suomikatteillaan...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.