Nvidia tiputti GeForce GTX 770 ja GTX 780 -näytönohjaimien hintoja

uutinen julkaistu:28 lokakuuta, 2013

AMD:n vastikään julkaisemat R9 200 -sarjan näytönohjaimet ovat saaneet Nvidian kortit näyttämään ylihinnoitelluilta, ja monet ovat odottaneet vihreältä leiriltä vastaiskua tähän. Nvidia on vihdoin osoittanut elonmerkkejä myös teholuokan yläpäässä tiputtamalla hintoja järkevämmälle tasolle. Videocardz.com -sivusto uutisoi Nvidian alentaneen GeForce GTX 770 -näytönohjaimen hinnan tippuneen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Hintasota = kilpailu = hyvä
  monopoli = ei kilpailua = paha

  Näin sen pitää mennäkkin! Kuluttaja hyötyy oli minkäväriset silmälasit tahansa.
 • #2
  Verkkiksestä löytyy gtx770 299€. On kyllä sen verran kova hinta, että täytyy melkein tilata, kun BF4 julkaisu on vielä ihan nurkan takana :)
 • #3
  Täytyy tähän sanoa, että mahtaa monen tuoreen gtx 780 omistajan suussa maistua rahastus aika pahasti. Noin 150 euron tai toisin muotoiltuna 25% hinnantiputus nimittäin maistuu sille aika pahasti. Voisi sanoa, että hinnoissa on ollut neljäsosa pelkkää ilmaa.

  Uusi hinnoittelu tekee nVidiasta taas kilpailukykyisen ja kysymys on taas samasta vanhasta "riippuu käyttöstä kumpi on parempi". Tosin amd:n "äksätön" 290 on hinnaltaa, lämmöiltään ja suorituskyvyltään täysi kysymysmerkki, mutta mahdollisesti silti tehoiltaa samaa luokkaa gtx 780:nen kanssa, mutta kuitenkin halvempi kuin 290X.

  Gtx 780 Ti:n tehoista taas on huhuttu jopa 290X:ää suurempia ja hinnan olemisesta 600-700 euron luokkaa. Tämä on tosin varmistamattomista lähteistä.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 28. lokakuu, 2013 @ 23:20
 • #4
  luulin tota nvidian uudeksi videotykiksi

  HIROSHIMA 45
  TSHERNOBYL 86
  WINDOWS 95
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.