Tilasto: Tablet-myynti kasvanut Suomessa hurjasti – PC:t pitävät kuitenkin pintansa

uutinen julkaistu:1 marraskuuta, 2013

Taulutietokoneiden myynti on kasvanut Suomessa viime vuodesta selvästi (yli 145 prosenttia). Tammi-syyskuun aikana maassamme on myyty jo yli 393 000 taulutietokonetta, kun koko viime vuoden myynti oli 281 000 kappaletta. Vilkkain sesonki tablet-myynnissä on nyt vasta alkamassa, mikä näkyy myös tuotejulkaisuissa (tänään alkoi Nokia Lumia 2520:n ennakkomyynti ja Applen iPad Air tuli kauppoihin). ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Tuntuisi siltä, että uusia PC:tä myydään yhä vähemmän koska kotona jo oleva PC pysyy käyttökelpoisena yllättävän pitkään. Käytettyjen ohjelmistojen ja pelien käyttökokemus ei välttämättä ole viisivuotiaalla PC:llä huonompi kuin uudella. Osasyynä varmaankin on pelikonsolisukupolvien odotettua pidempi päivitysväli. Tämä blogikirjoitus käsitteli kysymystä hyvin: http://idiallo.com/blog/2013/10/pc-is-n...ed-for-new-ones
  • #2
    Tuokin on totta... Itsellä on 3v vanha pöytäkone johon on päivitetty kerran vain virtalähde, kiintolevy ja näyttö. Muuten ihan hyvin pärjännyt tällä. Nyt vasta on olen alkanut miettimään seuraavaa upgradea. Joka olisi varmaan joku pienikokoinen pc taikka sitten all in one ratkaisu. Läppärin ostin vuosi sitten jolloin ei vielä ollut kunnon tabletteja. Omassa hintaluokasssa joka ois se 500€. Nyt seuraavaksi varmasti hommaan tabin näppiksellä. Läppärin korvaajaksi koska sitä käytettäisiin ainoastaan matkoilla.


Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.