HP:lta helposti huollettava AIO-työasema

uutinen julkaistu:16 tammikuuta, 2014

All-in-one-koneiden maine ei ole ainakaan PC-harrastajien parissa kovin suuri, sillä tunnetusti ne yhdistävät kannettavien ja työpöytäkoneiden huonoimmat puolet, eli huonon päivitettävyyden ja heikon siirrettävyyden. HP:n uusi 27" Z1 G2 AIO-työasema aikoo korjata näitä puutteita. HP Z1 G2 on nimensä mukaisesti HP:n Z1-malliston toisen sukupolven tuote, joka tulee saataville vielä tammikuun ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Aukeaako tuo näyttö tosiaan kaasujousen varaan, vai näyttääkö se vain siltä videolla? :D
 • #2
  Siltähän tuo näyttää, mutta todella hyvä juttu laitteen elinkaarta ajatellen! Tälläisiä lisää, niin tuollaista all in one masiinaa uskaltaisi jopa suositella joillekkin ihmisille! Hyvä HP, nostan hattua!
 • #3
  Vähän nyt kyllä jäi kohderyhmä epäselväksi. Workstation -nimitys ja hinta viittaa vahvasti ammattikäyttöön, mutta miksi ammattikäyttäjä haluaa laitteen jossa on läppärin osat samaan hintaan, mutta se on hankalampi raahata, eikä mitään akkukäyttöisyyttä. Teoriassa tuossa on hieman parempi päivitettävyys, kun läppäreihin noita prosessoreita ja näytönohjaimia on hankala ostaa, mutta sekään harvoin ammattikäytössä kiinnostaa. AIO konsepti on sinänsä kiva nettikone näkyvälle paikalle, mutta tämä ei ole mikään olkkarin edustuslaite.

  Sekvenseriähän tuossa musakäyttöön pyöriteltiin, mutta studiossa on järkevämpää ostaa tehokas ja hiljainen pöytäkone ja taas liikkuva äänittäjä suosii pientä läppäriä tehokkaalla prossulla.

  Tuon eduiksi jää siis läppäriin nähden isompi näyttö, mutta toisaalta 17" -kokoluokassa saa jo hyviä ja tarkkoja näyttöjä ja pöydällä erillinen näyttö ei paljoa vie enempää tilaa. Loppukäyttäjille työnjälki näytetään kuitenkin videotykillä/isolla monitorilla, kuin millään pc-ruudulla.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.