Microsoftin suunnitelmissa: Windows 8.1:stä ilmaisversio

uutinen julkaistu:28 helmikuuta, 2014

ZDNetin ja The Vergen tietojen mukaan Microsoft suunnittelee ilmaisen tai erittäin edullisen Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän tuomista markkinoille. Tavoitteena on laajentaa Windows 8:n käyttäjäpohjaa tarjoamalla Windows 7 -tietokoneen omistajille päivitys Windows 8.1 with Bing -ohjelmistoon mahdollisimman huokeasti. Kuten Windows 8.1 with Bing -päivityksen nimestäkin voi jo päätelläkin, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Jesh, Windows mainosten kera!
 • #2
  No niinhän se on monien valitse ilmainen, tai maksa jotain ohjelmien kanssa.
  Eikähän siellä yksi mainos ole, jolla MS ilmoittaa käyttäjälle, että tämä pääsee eroon mainoksista maksamalla 100 euroa puhtaana Mikkisoftan veroparatiisitilille :-)
 • #3
  MS teki virheen muuttaessaan noin rajusti käyttistä. Minun koneeni toimivat seiskalla, enkä aiokaan vaihtaa kasiin, vaikka ilmaiseksi tarjottaisiin. Ilmaisessa on aina koira haudattuna, tässä MS:n tarjouksessa tietenkin mainokset. MS:n olisi aika kehittää Win 10, ja tehdä siitä seiskan kaltainen. Kosketusnäyttö ei yleisty PC-maailmassa. Se on Androidin juttu.
 • #4
  Tiedät kai, että win10 tulee suunnitelmien mukaan olemaan pilvipalvelu Os? Se on paljon kaumpana win7:sta kuin vaikkapa win8. Ui tulee olemaan kosketuspohjainen. Itse käytän win 8.1 stä start 8:lla ja modern tweakillä, joka ikkunoi metro sovellutukset. Sama ominaisuus, joka on tulossa seuraavassa virallisessa päivityksessä. Tuo yhdiltemä toimii itse asiassa erinomaisen hienosti.
  Älä ihmeessä vaihda kasiin, tai ysiin, mutta älä odota että 10 parantaisi tilannetta! Päin vastoin...
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2. maaliskuu, 2014 @ 1:00
 • #5
  Windows 8:ssa en kyllä oikeasti huomaa mitään muuta eroa omassa käytössäni kuin nopeuden parantumisen, kun metro-näkymän saa ohitettua nopeasti alussa. Mutta pilvi-käyttöjärjestelmä on jotain, mille sanon kyllä suoraan ei. Voin kuvitella, kuinka kaikki nettitikkuilijat heitetään joka toinen minuutti koneeltaan ulos, kun Sonera ei taaskaan oikein pelitä.
  Siinä vaiheessa, jos käyttöjärjestelmäpalvelimet ovat Suomessa ja Suomen lainsäädännön alaisia ja pilvi-OS on käytössä luotettavan yhteyden kanssa vaikkapa pöytäkoneellani, voisin ehkä sitä harkita. Kuulostaa vaan aika utopistiselta.
 • #6
  Ja "ilmaisen" Windowsin käyttäjäehtospimus oikeuttaa Microsoftia vaikka vetämään asiakasta kuivana kakkoseen.
 • #7
  paska ei myy niin sitten sitä koitetaan syöttää ilmaiseksi. Vain, jotta saataisiin 8:n surkeaa markkinaosuutta hilattua edes keinotekoisesti ylös ja mä$ä sanomaan että katsokaa nyt vaikka käyttäjämääristä että 8 menestyy nopeammin kuin vitsa tai sitä edeltänyt millennium fiasko.

  käyttöehdoissa saattaa olla jotakin jännää käyttäjien iloksi jota kukaan ei tietenkään lue eikä kiinnosta kun ilmatteeks sai, sitten ihmetellään kuinkas tässä nyt näin kävi.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3. maaliskuu, 2014 @ 8:15
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.