Microsoft pääsi Windows-vuotajan jäljille

uutinen julkaistu:20 maaliskuuta, 2014

Microsoft syyttää entistä työntekijäänsä yrityssalaisuuksien varastamisesta ja vuotamisesta julkisuuteen. Venäläistaustainen Alex Kibkalo otettiin kiinni keskiviikkona ja hänen epäillään ladanneen Windows 8:n beta-versioita ja Activation Server Software Development Kit -ohjelmiston omalle Live SkyDrive -tililleen, minkä jälkeen hän jakoi tiedostoihin ohjaavat linkit ranskalaiselle teknologiabloggarill. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Quote:
  Microsoft alkoi selvittää tietovuotoa tarkemmin ja havaitsi syksyllä 2012 bloggaajan Hotmail- ja pikaviestihistoriasta kiinnostavia viestejä.
  Kenen luvalla noita tietoja on tarkasteltu? Kenen kaikkien muiden henkilöiden hotmail- ja/tai pikaviestihistorioita on tarkasteltu tähän tietovuotoon nojaten? Tai yleensä missä se raja menee milloin Microsoftin mielestä on ihan ok lähteä tutkimaan yksityisten ihmisten sähköposteja tai muita henkilökohtaisia tietoja?
 • #2
  Originally posted by xbkrypt0n:
  Kenen kaikkien muiden henkilöiden hotmail- ja/tai pikaviestihistorioita on tarkasteltu tähän tietovuotoon nojaten? Tai yleensä missä se raja menee milloin Microsoftin mielestä on ihan ok lähteä tutkimaan yksityisten ihmisten sähköposteja tai muita henkilökohtaisia tietoja?
  Amerikkalaisittain, työnantajalla on täysi oikeus tarkastaa työntekjiän työssään käyttämiä sähköposteja sekä pikaviestipalvelulogeja, edellyttäen että heillä syy tehdä näin....
 • #3
  Quote:
  Kenen luvalla noita tietoja on tarkasteltu?

  Lienee työosoite. Ei kai ne sentään tunnustaisi tutkivansa myös yksityisiä sähköposteja.
 • #4
  Jenkeissä voi tehdä mitä vain jos on varaa hyvää lakimieheen...
 • #5
  Ja mikkisofta kritisoi googlea vaikka itse käy myös sähköposteja yms läpi.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.