Microsoft esitteli DX12-rajapintaa: pelejä vasta 2015 lopulla

uutinen julkaistu:20 maaliskuuta, 2014

Microsoft on esitellyt GDC-messuilla uutta DirectX 12 -rajapintaa, joka tuo mukanaan suuria uudistuksia pelikehittäjille. Mukana esittelyssä oli myös kaikki suurimmat tekijät, eli AMD, Intel, Nvidia ja Qualcomm. Kuvat: PC Perspective Microsoftin mukaan DirectX 12 tuo mukanaan paljon kaivattuja uudistuksia, jotka seuraavat pitkälti AMD:n Mantle API:n esimerkkiä lupaamalla parempaa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Yep... Tuohan jo arvattiin, jotta win8 ja sitä uudemmat. Aika hiljaa tuossa oltiin muista kuin lähemmäs rautaa ominaisuuksista.
 • #2
  Win8 ja uudemmat, taas yksi syy vihata microsoftia. M$ tunkee paskeensa väkisin läpi.
 • #3
  Originally posted by R4ndom1:
  Win8 ja uudemmat, taas yksi syy vihata microsoftia. M$ tunkee paskeensa väkisin läpi.
  Niin, eihän näin ole ollut kuin vasta pari vuosikymmentä. Jos tulevaa Direct X:ää tukeva käyttöjärjestelmä on W7:n tasoinen, niin en näe tässä mitään vikaa. W8 näyttää ainakin menevän parempaan suuntaan, joten en ole hirveämmin huolissani.
 • #4
  Jou... Hyvin tämä win8.1 pelittää... Mutta on tuossa pientä painostamisen makua win7:n käyttäjien suuntaan. Varsinkin, jos ja kun konsolit ovat lähempänä dx12 feature settiä kuin win7:lla päästää enää kokemaan.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.