Opiskelijat kehittivät Raspberry Pi -tietokoneesta virtuaaliassistentin

uutinen julkaistu:10 huhtikuuta, 2014

Vapiskaa Siri, Cortana ja Google Now: Täältä tulee Jasper. Kaksi Princetonin yliopiston opiskelijaa, Shubhro Saha ja Charlie Marsh, kehittivät valtaisan suositun Raspberry Pi -tietokoneen pohjalta virtuaalisen assistentin, joka sai nimekseen Jasper. Jasper osaa tunnistaa nimensä ja erinäisiä äänikomentoja joiden perusteella se kykenee suorittamaan yksinkertaisia toimintoja, kuten ilmoittamaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Näistäkö tulee seuraavat miljonäärit? Kun saavat myytyä ideansa jollekkin isolle firmalle...


 • #2
  Open sourcella ei hirveästi rahaa tehdä.

  EDIT: Näyttävästi omien sovellusten tekeminen toimisi ihan pythonia koodaamalla. Pikaisella katselulla homma vaikutti harvinaisen yksinkertaiselta.

  Se, että kuinka tarkka tämä on tunnistamaan eri kieliä tai edes eri aksentteja on taas aivan toinen juttu.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11. huhtikuu, 2014 @ 12:29
 • #3
  Originally posted by Sefriol:
  Open sourcella ei hirveästi rahaa tehdä.


  MySQL, koskaan kuullut? ;)  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.