AMD julkaisi neljännesvuosikatsauksensa: ei 20 nm näytönohjaimia tänä vuonna

uutinen julkaistu:20 huhtikuuta, 2014

AMD julkaisi kuluneella viikolla ensimmäisen neljännen tuloksensa, joka jäi 20 miljoonaa dollaria tappiolliseksi. Yritys valotti myös tulevaisuudensuunnitelmiaan tulevien prosessitekniikoiden suhteen. AMD:n liikevaihto oli Q1 2014 1,4 miljardia dollaria, mikä on 28% kasvu edellisvuoteen verrattuna. Erityisen hyvin menestyivät näytönohjainpuoli, kun taas pelikonsolipiirien toimitukset ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Mitä muuta voi sanoa kuin damn. Itse olin ajatellut ostaa uuden näytönohjaimen syksyllä milloin uutta sukupolvea oli alunperin ennustettu. Jos ensivuoteen menee niin pitänee varmaa aleja lähtee seurailemaan.

    Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
  • #2
    Kaikki 20 nm kapasiteetti Applen tuotteille... Joillakin on varaa maksaa!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.