JDI esitteli 4K-näytön 10-tuumaisille tableteille

uutinen julkaistu:23 huhtikuuta, 2014

Japanilainen näyttövalmistaja JDI on esitellyt uutta tableteille tarkoitettua 4K-paneelia (3840x2160 pikseliä). Yhtiön mukaan se on alkanut jo toimittamaan näyte-eriä laitevalmistajille. LCD-tekniikkaan perustuva paneeli on kooltaan 10,1-tuumainen, joten sen pikselitiheys kohoaa 438 PPI:hin. Sen pitäisi jo riittää kaikkein tarkkasilmäisimmälle kuluttajalle. Näyttö on valmistettu LTPS-tekniikalla, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Nonniinsa... Näin siinä käy! 4K näytöt tulevat ensin tabletteihin ja puhelimiin. Työpöydille sitten joskus, jos jotakuta kiinnostaa.
  Ihan jees sinällään. Voi hyvinkin löytyä jostain iLaitteesta piakkoinkin ja muissa hyvin pian sen jälkeen.
 • #2
  Helvetti kun pistää vihaks tää leikkiminen näiden puhelinten ja tablettien speksien kanssa. Kukaan ei tarvitse juuri Retinaa tarkempaa näyttöä. Sen sijaan työpöydällä ja TV:issä FHD on täyttä paskaa suoraan sanottuna vrt. siihen missä mennään mobiilipuolella. Come on... Toinen mikä tympii on suomen netti. Valokuitu on aivan liian kallis ja vaikeasti saatava ja kaapeli tuntuu epäluotettavalta. ADSL on hidas. Mobiilissa ollaan vielä kans ihan lapsenkengissä LTE:n suhteen. Jossain Koreassa mennään jo LTE:n paremmalla versiolla... Ok, se on Korea, mutta silti. ;) Näillä nopeuksilla 4K on haave vielä hyvän tovin. Täytyy toivoa, että 4G yleistyisi luvatulla tavalla. Samaa toivon kuidullekin.

  i5 750 - Gigabyte GTX 770 - Kingston V200 120GB - 5.1 Surround - Define R4 - SF Golden Green Pro 500W
  Pakettikonetta ostamassa? LUE: http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f...tit_lue-885573/
  Miten kasata tietokone? http://www.youtube.com/watch?v=d_56kyib-Ls
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.