Epic aloittaa uuden Unreal Tournamentin kehityksen yhteistyössä fanien kanssa

uutinen julkaistu:8 toukokuuta, 2014

Epic Games julkisti tänään, että se aikoo kehittää uuden Unreal Tournament -pelin yhteistyössä Unreal Engine -kehittäjäyhteisön kanssa PC:lle, Macille ja Linuxille. Pelin nimeksi tulee ytimekkäästi Unreal Tournament. Epicin aikomuksena on tehdä seuraava Unreal Tournament Unreal Engine 4 -pelimoottorilla yhteistyössä fanien kanssa. Pelin kehitys alkaa vasta nyt, ja Epic aikoo itse tehdä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  99 luvun peliä tuli paljon pelattua lapsena, tosi kiva mutta nyt vanhemmiten vähän liian nopeatempoinen, mutta hienoa että tekevät ilmaisena ja unreal engine 4 jota demoavat tällä sekä oculus rift tuki on hyvä tosin epäilen että se vaikeuttaa tälläistä peliä paljon jos tahtoo pärjätäkin ;)

  Modeilla tosin voisi tulla joku ensimmäisen persoonan alien swarm tapainen olla hyvin tunnelmaa tuova oculus riftin kanssa.

  Edit saa nähdä kuinka kauan menee ennenkuin lähellekkään valmis.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8. toukokuu, 2014 @ 23:10
 • #2
  Ei oo tullu paljoa pelailtua tätä sarjaa sitten UT99. Toivottavasti onnistuvat tämän kanssa :)
 • #3
  Omistan melkein jokaisen osan tuosta Unrealista mitä on julkaistu. Nyt vaan nousee kovasti odotukset ja toiveet!

  Eniten jännittää tuleeko tästäkin COD-modi.... Ensimmäiset Unrealit oli loistavia tunnelmaltaan ja pelattavuudeltaan. Eikä pelin tempo ollut ollenkaan pahasta.


Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.