Windows XP pelasti kevään tietokonekaupan

uutinen julkaistu:13 heinäkuuta, 2014

Markkinatutkimusyhtiöt Gartner ja IDC julkaisivat tällä viikolla PC-markkinaa koskevat tutkimuksensa. Gartnerin mukaan tietokonemyynnin lasku olisi saavuttamassa pian aallonpohjan ja myynti alkaisi elpyä jo ensi vuonna. IDC:n toista kvartaalia koskevat myyntiluvut näyttäisivät tukevan tätä näkemystä, sillä tietokoneiden myynnin lasku huhti-kesäkuussa oli maltillisinta vuoden 2012 kevään jälkeen. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Se juuri oli tarkoituskin sillä ihmisten pelottelulla, myynnin lisääminen.
  • #2
    Pitää muistaa suhtautua hieman skeptisesti näihin PC-koneiden myyntilukuihin, koska näihin ei lasketa komponenttien myyntiä eli niitä ihmisiä jotka kokoavat koneensa itse. PC-pelaamisen suosion vain koko ajan kasvaessa myös nämä markkinat kasvavat. Eli ei ne Macit ja tabletit ihan vielä PC-koneita syrjäytä. Windows toki voi jäädä historiaan jos Valve osaa tehdä oikeat liikkeet Steam OS:n ja Linux pelaamisen kannalta.

  • #3
    Kyllä se PC ja nimen omaan Windows on meikäläisellä ekosysteeminä niin kauan. Kunnes saan jokaisen pelin ongelmitta suoraan toimimaan Linux.illa Eikös sen pitänyt jo tänä vuonna ohittaa tuon tablet laitteiden myyynti tuon tietokoneiden.


Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.