Uusi mikropiiri mahdollistaa jopa HD-grafiikat älykelloissa

uutinen julkaistu:17 heinäkuuta, 2014

Imagination on tullut monille tutuksi PowerVR-grafiikkapiireistään, joita on käytetty esimerkiksi Intelin suorittimissa ja Applen A-mobiilipiireissä. Britanniassa majaansa pitävä piirisuunnittelija päivitti vuoden alussa grafiikkaohjain mallistonsa yläpäätä ja nyt se on tuonut saataville vaatimattomimpiin laitteisiin tarkoitetun piirin. Uusi PowerVR Series5XE GX5300 on Imaginationin mukaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  4k reso tuollaiseen kelloon vaaditaan, kaikki muu on aivan kuraa

  terv. android fani
 • #2
  Koskakohan voi pelata älykelolla crysistä bluetooth näppiksen ja hiiren kanssa kytkien kellon langattomasti näyttöön :D

  Joo se 300 pikseliä tuumalla on tarpeeksi koska sitä paremmasta pikseliä per tuuma ei hyödytä normaalia ihmistä. Tehoista tosin olisi hyötyä jos saisi esim ilman nettiä toimivan puhetta tunnistava älyavustaja.

  Akkukesto, hinta ja koko taitaa kuitenkin olla ehkä tärkeämpiä älykellon prosessori näytönohjain yhdistelmälle toistaiseksi ainakin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.