Windows 8 suoriutuu jo surkeammin kuin Vista aikoinaan

uutinen julkaistu:4 elokuuta, 2014

Windows 8:n ja 8.1:n yhteenlaskettu osuus tietokoneiden käyttöjärjestelmissä on laskenut toista kuukautta peräkkäin, kertoo Computerworld markkinatutkimusyhtiö Net Applicationsin lukuihin perustuen. Laskun myötä Windows 8:n ja 8.1:n kehitys on jopa surkeampaa kuin Vistalla vastaavana aikana (21 kuukautta julkaisun jälkeen). Viimeisen vuoden ajan Windows 8:n käyttöönottoaste on ollut hieman ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Windows 8 ei tule koskaan menestymään. Julkisuustappio on jo niin suuri, ettei siitä enää nousta pinnalle.
    Käytännössä, jos W8 riisuu kaikista Modern-ominaisuuksistaan, on se parempi kuin W7. Mutta toisaalta miksi edes näkisi tuota vaivaa, kun ero ei ole missään mielessä merkittävä.
    Windows 8 on Windows 9:n beta, joka luultavasti korjaa edeltäjänsä virheet ja tuo muutaman uuden jipon normaalille PC-käyttäjälle. Esimerkiksi uusi DirectX olisi varmasti yksi houkutin.
  • #2
    Käynnistä valikko tulee windows 9 iin ja ohjelmien suorittaminen ikkunassa. tänä syksyllä pitäisi kuulemma tulla windows 9 beta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.