Microsoftin Surface Pro 3 -huipputabletti tulee myyntiin 28. elokuuta

uutinen julkaistu:6 elokuuta, 2014

Microsoftin Surface-blogi kertoo Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa jo julkaistun Surface Pro 3 -tabletin tulevan myyntiin 25 uudessa maassa elokuun 28. päivänä. Uusiin maihin lukeutuu myös Suomi. Surface Pro 3 tulee tarjolle kaikissa maissa Intel Core i3-, Core i5-, ja Core i7 -versioina. Tabletti on kooltaan 12 tuumainen ja on edeltäjiinsä verrattuna kevyempi ja ohuempi. Se onkin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ohuuden sekä hyvän akkukeston huonopuoli on se että vain 1 tuuletin kun taas 2 pro surfacessa 2 kpl ja i7 5000 hd huonommat 3d benchmark(ja peli) tulokset kuin pro 2 i5 ja 4400 hd.

  Pro version surfacet eivät oikein ole massoille tarkoitettu mutta monelle töitä tekevälle varmasti hyvä.

  Edit siis mikkisofta oli mainostanut julkistustilaisuudessa kuinka tehokas pro 3 on vaikka pro 2 tehokkaampi periaatteessa heikommalla gpu:lla
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6. elokuu, 2014 @ 23:21
 • #2
  Jep! Kunhan sehän näissä on, että throtlaavat helposti, kun lämpöä vain syntyy.
 • #3
  Voin ostaa kun hinta lähenee 300€ (+-100€). Noilla hinnoilla ihan älytöntä.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #4
  Originally posted by mcmopo:
  Voin ostaa kun hinta lähenee 300€ (+-100€). Noilla hinnoilla ihan älytöntä.

  Jep sitä samaa itsekkin mietin. Olisi todella hyvä itselleni opiskelukäyttöön, koska sitä on helpompi kuljettaa kuin läppäriä, mutta hinta on aivan järjetön, joten ei tule edes mietittyä koko laitteen ostamista. Täytynee pysytellä läppäreissä, kun tehokkaamman i7 koneen saa kuitenkin lähes puoleen hintaan.


 • #5
  Näitä pitää verrata ultrakevyisiin läppäreihin, joita se vastaa myös hinnaltaan. Ottaako sitten 1300 euron ultrakevyn kunnon näppiksellä vai vastaavan täppärin, jota voi kuljettaa mukana tarvittaessa myös ilman näppäimistöä on sitten makukysymys.
  Nuo Atomi pohjaiset täppärit ovat joka tapauksessa ehkä lähempänä "oikeita" täppäreitä niin hinnan kuin tehonsa puolesta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.