Microsoft suosittelee poistamaan uusimman Windows-päivityksen

uutinen julkaistu:18 elokuuta, 2014

Microsoft suosittelee viime viikolla julkaistun MS14-045-nimisen päivityksen poistamista varotoimenpiteenä mahdollisesti eteen tulevien ongelmien välttämiseksi. Joillakin käyttäjillä tietokone käynnistyy siniseen virheilmoitukseen (ns. BSoD). Microsoftin tukipalstalla käytävän keskustelun mukaan ongelmia on sattunut erityisesti 64-bittisissä Windows 7 -järjestelmissä. Microsoft on ottanut ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Puhumuttakaan siitä 8.1 päivityksestä joka formatoi kiintolevyt täysin ja tuli teksti että ei löydy boot asemaa. Ei onneks kyrsinyt parin vuoden tiedostot, toissella kiintolevyllä. Meni sitten niin ihan kaikki eikä ollut sen kummempia varmuuskopioita. No onneks opin siitä virheestä.

  Aina saa olla kyllä tosi tarkkana kun näitä asentaa. Melkein joutuu tekemään varmuuskopiot levyistä. Jos on yhtään isompi päivitys.


 • #2
  Itsellä taas ei ole ollut tähän päivään mennessä ongelmia minkään Windows päivityksen kanssa, vaikka "jo" 98:sta asti käyttänytkin (nyt käytössä 8.1 Update). Ainoita minkä kanssa on joskus ollut ongelmia ovat Windows Updatesta tulevat Intelin piirisarjan päivityksen, jotka eivät aina tahdo toimia, mutta eivät ne kuitenkaan mitään vakavaa ole aiheuttaneet. Senkun on vaan asentanut ne uudelleen niin on kaikki taas toiminut normaalisti. Tainnut olla hyvää tuuria minulla mukana :)


 • #3
  Fonttiongelmaa en lähde itse rekisteristä poistelemaan mutta sain päivitykset poistettua.

  Saisi tulla mikkisoftalta päivitys joka korjaisi sen fonttiongelman(kin) ei tavallisella tietokoneen käyttäjällä ole osaamista sitä rekisteriä käyttää(itse osaisin mutta ei ole ollut ongelmaa niin odottelen jos korjaus tulisi)

  Täytyy varmaan ruveta odottamaan viikko ennenkuin asentaa päivitystä, silloin tietää onko muilla ongelmia ja päivitys vedetty pois...
 • #4
  Olisi kiva tietää aiheuttaako käytetty laittteisto tai softat tuota ongelmaa, Summasummarum, koneelleni paivityset eivät aiheuttanut yhtään ongelmaa,
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. elokuu, 2014 @ 8:05
 • #5
  Tuossa uutisen linkissä kehotetaan poistamaan noi kaikki 4 päivitystä?
  "Find and then uninstall any of the following update that are currently installed:
  KB2982791
  KB2970228
  KB2975719
  KB2975331"

  En ole kohdannut mitään ongelmaa noiden kanssa vaikka on 64-bit win7, mutta uskaltaako noita alkaa myöskään nyt poistelemaan. Taitaa winsu lisäksi asentaa ne automaattisesti uudelleen...

  -Reko
 • #6
  liekkö liian aikaista ilakoida mutta oma 64-bit seiska ei ollut moksiskaan noista päivityksistä. noh, pitänee poistaa ne varmuuden vuoksi kunhan kerkeää.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.