Maailman pienin 3G-piiri tuo mobiilinetin arkipäiväisiin esineisiin

uutinen julkaistu:26 elokuuta, 2014

Asioiden Internetin (IoT) mahdollistamiseksi teknologiasektori yrittää kehittää ratkaisuja, joiden avulla lähes mikä tahansa arkipäiväinenkin esine saataisiin vuoropuheluun muiden laitteiden kanssa Internetin välityksellä. Maailman johtaviin mikropiirisuunnittelijoihin kuuluva Intel on tietysti myös mukana kylvämässä siemeniä IoT-vallankumouksen synnyttämiseksi. Vuodenvaihteessa Intel ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Toki on hienoa että kehitys menee eteenpäin, mutta liika on liikaa määrätyssä mielessä.
  Että nyt tullaan tähän pisteeseen, tästä ei sitten enää olenkaan pitkää matkaa päätepysäkille.
  Ei hyvä homma, en halua kodinkoneita tai normaalia käyttö esinettä jotka roikkuu netti yhteydessä jatkuvasti, se ns. äly TV.kin on jo liikaa olen tullut siihen tulokseen.
  Tietokone on tietokone puhelin on puhelin, jos joku haluaa sen älyluurin niin siitä vain ihan vapaasti, itse en kaipaa moista häristintä, tavallistakin pystytään seuraamaan riittävän tarkasti sekä navigaattoreita nyt alkaa jo riittää itselle.
  Voin heittää tähän kysymyksen mitä hiton halu tällä kaikella seurannalla on pohjalla, toki tiedän todellisen vastauksen mutta en ala sitä tässä selittää, en voi kun ihmetellä tätä joka liikettä pitää kytätä.
  Linux ei vaikuta ms.n tuotteita ollenkaan turvatummilta, päin vastoin kun on uusi käyttäjä on turvallinen käyttö kauempana kun ms.n tuotteella jota jollakin tavoin jo osaa hallita, ainoa mitä linuxseissa on, on se erittäin halpa hankinta hinta, mutta sama opettelu rumba on taas edessä kun windowsissakin.
 • #2
  Onhan tuo ihan hieno juttu tekonlogisena edistyksenä. Mutta noin muuten alkaa jo ajatuskin ahdistamaan. Että esim jossain vaiheessä olis tyyliin vaikka hankoissa internet yhteys. Joka sitten vaikka kommunikois kännykän kanssa tai älylasien kaverina. Mutta näen tämän esim sotateollisuudelle aika hienona asiana. Koska ei tosta ole kauas kun voidaan ujuttaa esim sotilaiden kypärän rakenteisiin tuollainen 3g chippi. Tosin tuota ei varmasti heti ainakaan täällä nähdä. Mutta oishan se aika villiä.


Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.