Intel esitteli uudet 14 nanometrin Core M -prosessorit

uutinen julkaistu:5 syyskuuta, 2014

Intel julkisti tänään uudet 14 nanometrin Broadwell-arkkitehtuurin Core M -prosessorit, joiden avulla se aikoo viedä mobiililaitteet uudelle tasolle. Uusien Broadwell-Y-nimellä tunnettujen Intel Core M -tuplaydinprosessorien selkeimmät edut lienevät edistyneessä tilan- ja virrankäytössä, mikä mahdollistaa niiden käytön alle yhdeksän millimetriä paksuissa laitteissa ilman tuuletinjäähdytystä. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Todella mielenkiintoinen prossa. Sopisi kuin nyrkki silmään johonkin tehokkaaseen Surface Pro Mini täppäriin.
  Kiinnostaa erityisesti verrattuna Atomiin. Mikä kulku vs. kulutus näissä on.
 • #2
  Ensi kuun loppupuolella tulee ulkomailla myyntiin niin saadaan tarkempia tietoja kuinka hyvä akunkesto ja teho on.

  Itse olen enemmänkin kiinnostunut u sarjan parannuksista, mutta näistäkin voisi vähän arvioida kun tulee testejä miten paljon ensi vuoden alussa tulevissa u i5 broadwell tarjoavat vs haswell i5 u.

  Vaikuttaa tämä broadwell y sarja olevan huomattavasti tehokkaampia kuin bay trail atomit mutta silti kohtuullisen akunkeston, tosin hinnaltaan reilusti korkeampia.
 • #3
  Tuo hinta vähän arveluttaa. Ekat luvut, joita on netissä lennellyt nostaisi hinnan aika lähelle tavallista Surface Pro täppäriä valmiissa paketissa, joka tekee kyllä näistä hankalia myydä, paitsi jos pitkä akun kesto on todella tärkeä ja Atomilla ei kerkeä...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.