Uudella videolla: Windows 9:n tukee useaa työpöytää

uutinen julkaistu:13 syyskuuta, 2014

Saksalainen WinFuture-sivusto julkaisi aiemmin Windows 9:n Käynnistä-valikkoa esittelevän videon ja nyt se on tehnyt samankaltaisen esittelyvideon käyttöjärjestelmän uudesta usean työpöydän käytön mahdollistavasta ominaisuudesta. Käytössä olevat työpöydät löytyvät tehtäväpalkkiin kiinnitetystä "paperipino-painikkeesta", jota painamalla näkee myös käynnissä olevat sovellukset. Videolla ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kivoja uudistuksia, mutta jos ne jäävät tuohon, on Microsoftin pakko muuttaa hinnoittelupolitiikkaansa siitä 100€/käyttöjärjestelmä -tasosta.
 • #2
  Joo

  Muissa käyttöjärjestelmissä virtuaalipöydät on olleet jo noin 10v sitten (Unix/Linux). Oli jopa OS/2:ssa. Hienoja nämä "uudistukset". En usko että Microsoft kehtaa näistä rahaa pyytää vaan tulee ilmaisena päivityksenä.

  Kai näistä joku innostuu kun ei paremmasta tiedä.
 • #3
  Kaipaisin ominaisuutta jossa usealla näytöllä voisi käyttää omia näppiksiä ja hiiriä. Siinä voisi useampia surffta yhdellä tehokkaalla konella yhtäaikaa. Lisänäytöt ja hiiret kun ei paljon maksa.
 • #4
  MS antaisi jotain ilmaiseksi???
  Kertokaa minullekkin mistä noita sieniä saa!
  ;-)

  Voipi tuota ehkä hetken aikaa edullisesti saada, ennekuin hinta nousee siihen tavalliseen 120-299€ väliin versiosta riippuen. Bisnestähän ne siellä tekee. Mobiilipuolella on pakko kilpailun takia tiputtaa hintaa, mutta työpöytäpuolella winukka on suurimmassa osassa koneita. iOs ehkä alle kymmenessä prossassa ja Linux alle kahdessa prossassa koneita... Ei ole juuri kilpailun pelkoa vielä työpöytäpuolella. Valitettavasti.
  Nuo virtuaalipöysät on hyvä juttu, käsittääkseni ovat myös virtuaalikoneita, eli ajavat tarvittaessa itsenäistä käyttista hiekkalaatikkotyyliin. Eli oikeasti hyödyllisiä tehokäyttäjän näkökulmasta.
  Jos muistatte mitä MS-aikoinaan mainosti win8:n suhteen, niin 8 tuli olla se helppo uusi os/ui tavallisille käyttäjille ja sitten 9 rakentaisi tämän uuden hienon UI:n päälle tehokäyttäjän tarvitsemia asioita, kuten virtuaalityöpöydät jne...
  Näyttäisi olevan menossa juuri siihen suuntaan. Eikä ammattilaistyökaluja yleensä jaella ilmaiseksi...
 • #5
  Huhujen mukaan "Windows ysiä" tultaisiin kutsumaan pelkäksi Windowsiksi ja parin vuoden välein ilmestyvien uusien versioiden sijaan julkaistaisiin pienempiä päivityksiä useammin. Uusi hinnoitteluratkaisu voisi siis olla esimerkiksi, että ensimmäinen ns. Windows 9 olisi ilmainen, jonka jälkeen julkaistaisiin uusia päivityksiä parin euron hintaan, kuin sovelluskaupassa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.