Uusi USB-liitin saa DisplayPort-tuen

uutinen julkaistu:22 syyskuuta, 2014

DisplayPort-standardin kehittäjä VESA on ilmoittanut tänään uuden USB Type-C -liittimen tukevan myös DisplayPort-standardia, joten jatkossa uusilla USB-liittimillä voidaan kytkeä myös näyttöjä DP-standardin kautta. USB Implementers Forum julkisti aiemmin uuden USB Power Delivery 2.0 -spesifikaation, jonka myötä tarjolle tulee uusi Type-C -liitin, joka tarjoaa laitteille maksimissaan 100W ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Toivottavasti toteutus toimii yhtähyvin kuin teoria. Ja toivottavasti valmistajat alkavat vihdoin pistää enemmän kuin 3 usb-liitintä koneeseen.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #2
  Originally posted by mcmopo:
  Toivottavasti toteutus toimii yhtähyvin kuin teoria. Ja toivottavasti valmistajat alkavat vihdoin pistää enemmän kuin 3 usb-liitintä koneeseen.
  Sillähän voisi korvata sen mini/micro hdmi liitännänkin.

  Saa nähdä kuinka yleisesti yleistyy usb c, toivonmukaan nopeammin kuin usb3. Adaptereita varmaan käytetään paljon koska ei varmasti yleisty rakettimaisesti usb c tukevat hiiret, näppäimistöt yms

  Edit minusta tosi hyvä jos tulisi yksi standardi jolloin ei tarvitsisi ostella paljon eri kaapeleita nimimerkki 2 koko hdmi, 1 mini hdmi, micro sekä mini displayport sekä lisäksi monien usb 2 kaapeleiden sekä jonkun usb 3 kaapelinkin omistajana.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22. syyskuu, 2014 @ 20:51
 • #3
  Sweeeeeet
 • #4
  yksi loistava lisä on myös se että tulevaisuudessa ei välttämättä tarvita mitää erillisiä usb to hdmi sovittimia esimerksi kännyköissäkään, tuskin kuitenkaan ihan heti tulee kännyköiden sub portista 100w ulos :D
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.