Suuri ja mahtava iPad Pro saapuukin vasta ensi vuonna?

uutinen julkaistu:23 syyskuuta, 2014

Applen uudet puhelimet on esitelty, joten nyt spekulointi on siirtynyt iPadiin. Myös iPad odottelee tietysti päivitystä, mutta milloin ja mitä tulee tarjolle? Taiwanilaisen The Commercial Timesin mukaan odotettua iPad Prota ei tulla näkemään vielä pitkään aikaan. Ennen tuota huhujen mukaan 12,9-tuuman korkearesoluutioisella näytöllä varustettua mammuttia nähdään pari muuta laiteversiota. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ja hinta varmaan niin korkea että windows 8 hybridit tarjoavat paljon parempaa jopa halvemmalla.

  Yli 500 euron tabletti/hybridiä ostettaessa järkevin vaihtoehto on windows 8 varustettu eikä paljon vähemmän mahdollisuuksia tarjoava ipad saati android.
 • #2
  Originally posted by tataka:
  Ja hinta varmaan niin korkea että windows 8 hybridit tarjoavat paljon parempaa jopa halvemmalla.

  Yli 500 euron tabletti/hybridiä ostettaessa järkevin vaihtoehto on windows 8 varustettu eikä paljon vähemmän mahdollisuuksia tarjoava ipad saati android.
  Järkevin on tässä tapauksessa hyvin kyseenalainen ilmaisu. Jos sattuu olemaan ennestään applen tuotteita, niin w8 laite ei varmaan ole kovinkaan järkevä vaihtoehto. Tai kuten itsellä, että ei nyt satu olemaan missään laitteessa mitään microsoftin tuotosta, niin miksi hankkia laite, joka ei toimi erityisen hyvin minkään muun kanssa.

  Toki ei käy kieltäminen, että applen tuotteissa on törkeät katteet. Mutta käytettävyys ainakin omasta mielestäni on todella hyvä. Ainakin entisenä android käyttäjänä. Androidissa kun tuntuu paperilla yleensä laitteissa olevan paljon tehoa, mutta käytännössä laitteet jumittavat. Custom rommilla saa välillä pahimmat jumitulset pois tosin. (Pakko tähän väliin antaa pisteet androidille muokattavuudesta.)

  Windows phone/tablet jne laitteista en voi sen suuremmin mitään sanoa, kun en ole muutamaa minuuttia pidempään käyttänyt.

  Ja itse uutiseen: sen suuremmin en ole uutta tablettia kaivannut, kun hieman vajaa 2 vuotias ipad toimii hyvin, mutta jos sattuisi vaikka sormenjälkitunnistin olemaan uutuudessa, niin ehkä saattaisi pieni innostus päivitykseen löytyä. Vaikka mitäpä sitä toisaalta päivittämään ennen kuin vanha on kaput.
 • #3
  Jos seuraa puhelimen esimerkkiä, niin kulutus pienenee, mutta muuten ei hirvittävästi tule muutosta edelliseen Airiin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.