Windows 10:n testaajaksi rekisteröitynyt jo miljoona henkilöä

uutinen julkaistu:13 lokakuuta, 2014

Microsoftin mukaan jo miljoona henkilöä on rekisteröitynyt sen Windows Insider -ohjelmaan, jonka kautta pääsee testaamaan syyskuun lopulla esitelty Windows 10 -käyttöjärjestelmää. Ohjelmistojätti toivoo saavansa käyttäjiltä mahdollisimman paljon palautetta, jotta se voisi tehdä tarvittavat muutokset varmistaakseen käyttöjärjestelmän mahdollisimman sujuvan käytön eri käyttötilanteissa. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Aika paljon saa MS tietoa kun ottaa huomioon että testiversio sisältää keyloggerin. Kannattaisi sekin varmaan mainita uutisessa.

  http://beta.slashdot.org/story/208101

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #2
  Ottaen huomioon että kyseessä on Technical preview, niin ihan fiksu veto toi keylogger jos meinaa jotain tietoa saada käyttäjien liikkeistä, se on oma häpeä jos ei ymmärrä esiversion funktiota ja käyttää sitä arkaluontoisten asioiden käsittelyyn. Silloin kun käyttäjätietoa ei kerätä, eikä sitä myöskään oma-aloitteisesti haluta antaa, on lopputlos luettavissa erään jo pitkään markkinoilla olleen käyttöjärjestelmän levinneisyydestä.
 • #3
  Originally posted by mcmopo:
  Aika paljon saa MS tietoa kun ottaa huomioon että testiversio sisältää keyloggerin. Kannattaisi sekin varmaan mainita uutisessa.

  http://beta.slashdot.org/story/208101
  Niin? Jotain uutta? En lukenu "keyloggerista" mistään uutisesta, vaan itse kyllä pisti silmään se heti TH:n ensiasennusmetreillä. Siitä ilmoitetaan harvinaisen selkeästi heti asennuksen alussa. Jopa sen funktio selitetään siinä yhteydessä harvinaisen selkeästi.

  Jos joku valopää ei ole vielä tajunnut, niin Technical Preview on kehitysversio, siitä on tarkoitus repiä kaikki käyttökokemukset irti, että järjestelmää voisi edes yrittää parantaa käyttäjän näkökulmasta. Voi hyvää päivää.

  Jos taas katsoo esim. kasin asennustietoja, niin kaikki käyttötietojen keräysominaisuudet on opt-in valintoja. Ihme ja kumma kyllä, esim. IE on ainoa selain, joka oletuksena tietääksen lähettää "Do not track me" pyynnön sivuille.
 • #4
  Mitä enemmän tietoa kerätään ja koodia korjataan sen valmiinpi tuosta tulee... ja ei todellakaan työkoneeseen, kuten edellä jo mainittiin. Monestakin syystä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.