Testissä Sonyn 3D-silmikko HMZ-T3W – Privaatti kotiteatterikokemus tyyriiseen hintaan

artikkeli julkaistu:14 marraskuuta, 2014

Hardware.fi tyyppasi Sonyn HMZ-T3W-katselulaitteen: futuristinen 3D-silmikko onnistui yllättämään positiivisesti tarjoamallaan katselukokemuksella.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan
 • #1
  Kiitos artikkelista, tuota on odotettukin jo markkinoille.

  "Langattoman yhteyden luvataan toimivan aina seitsemän metrin etäisyydelle saakka, olettaen että vastaanotin on pystyyn tuettuna – vaakatasossa toimintaetäisyys on viisi metriä."
  Eli het kättelyssä voi unohtaa sen rennon elokuvaillan sängystä käsin...

  Saako muuten niillä nappikuulokkeilla aikaiseksi 7.1 äänimaailman? Noissa piti olla kuppikuulokkeet alunperin.
  FullHD olisi ilmeisesti tullut maksamaan liikaa, joten se jätettiin pois.

  Sen sijaan tuo hinta... Ne edelliset mallit tehtiin kevyemmiksi ja huonommiksi kuin ekat, jotta hintaa saataisiin alemmas, sen sijaan hintaa olikin paljon enemmän. Nyt sitä on jo ihan törkeen paljon.

  Onko tietoa toimiiko tulevat Oculukset myös elokuvakäytössä, vai onko ne tarkoitettu vaan pelikäyttöön? Ei millään viitsisi panostaa tvhen, koska joutuisin sit ostamaan olkkariin ja makkariin molempiin. Tuollaiset lasit olisi kätevämpi.

  -Reko
 • #2
  Hei kuule, pitäkää tunkkinne. Miksi edes vaivaudutte?

  -Reko
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.