Jolla esitteli Sailfish-tabletin – edullisempi kuin Nokia N1

uutinen julkaistu:19 marraskuuta, 2014

Nokia N1 ei jäänyt Slushin ainoaksi tablet-julkistukseksi, sillä viime vuonna ensimmäisen älypuhelimensa julkaissut Jolla on paljastanut myös "minikokoisen" täppärin. Jollan tabletissa on 7,85-tuumainen näyttö, jonka pikselitiheys kohoaa 330 PPI:hin 2048 x 1536 pikselin resoluution ansiosta. Tabletissa käytetään N1:hen tapaan Intelin neliytimistä suoritinta, kahta gigatavua keskusmuistia ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Onhan se edullisempi kun on huonommat speksit kuin nokialaisessa. Vain toi lisätallennukselle oleva muistikorttipaikka on parempaa.
 • #2
  Ehkä omalle kannalleni hieman tärkeämpi uutinen oli Sailfish OS 2.0, jota tämä uusi tabletti käyttää. Toivottavasti sekin saadaan puhelimille mahdollisimman pian. Ainakin uusi Events näkymä ja paranneltu visualisointi näyttivät kivoilta uudistuksilta. Saa nähdä mitä muuta se pitää sisällään.

  Nooh, ainakin he ovat jo myyneet tablettia enemmän kuiin Nokia : )
 • #3
  Originally posted by Sefriol:

  Nooh, ainakin he ovat jo myyneet tablettia enemmän kuiin Nokia : )
  Ja tulevat jatkossakin myymään, koska Nokia ei myy yhtään ainutta tablettia vaan Foxconn :)

  ”siis ihan jotain muuta”
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.