Kommentti: Nämä seikat arveluttavat Nokian N1 -tabletissa

uutinen julkaistu:18 marraskuuta, 2014

Noniin, Nokia teki paluun kuluttajaelektroniikkamarkkinoille julkaisemalla Nokia N1 -tabletin. Tabletti vaikuttaa niin speksien, hinnan kuin ulkonäönkin puolesta hyvin mietityltä paketilta. Kyseessä taitaa olla ensimmäinen kerta älylaitteiden aikakaudella, kun allekirjoittanut ei joutunut tekemään ns. facepalmia Nokian julkistuksen suhteen missään yksittäisessä kohdassa – lähes aina historiansa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Tämä tulee floppaamaan juurikin liian aikaisen esittelyn vuoksi. Kun tuote on Kiinassa saatavilla puolen vuoden päästä ja muualla vuoden päästä, on muut valmistajat mennyt jo ohi, eikä tätä laitetta enää kukaan muista.
  • #2
    johtaja59 taitaakin kuulua kuuluun Googlen trollitalliin kun ei löydä muuta kuin negatiivisia ajatuksia ja nekin aikalailla kyseenalaisia.
  • #3
    johtaja59: mitä sillä on väliä, vaikka muilla valmistajilla tuleekin olemaan paremmat speksit? Eipä tätä miksikään lippulaivalaitteeksi ole tarkotettu, eikä kantamaan kaikkein hurjimpia mahdollisia speksejä, vaan laadukkaaksi ja halvaksi tabletiksi. Kyllä laadukkaalle, mutta halvalle on aina ottajia, myös sen vuoden päästä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.