NAOS QG - Hiiri pelaajille, joka ehkäisee kuolemisen kesken pelin. Siis oikeasti kuolemisen.

uutinen julkaistu:5 joulukuuta, 2014

Pelaajille tarkoitettu hiiriuutuus NAOS QG on biosensoreilla varustettu hiiri, joka kerää käytön aikana tietoa niin pulssista, reaktioajasta kuin ihon tilastakin. Hiiri välittää tiedon takaisin tietokoneelle ja näyttää tiedot - käyttäjän niin halutessa - pelien päälle heijastettuna, ns. HUD-näyttönä. Myös pelin aikana kerätty tieto talletetaan, sitä voidaan analysoida ja - luonnollisesti ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Pelaajille? Yhdellä peukalonapilla? Oikeesti? Kenties joillekin jotka elävät sitä 90-luvun alkua.

  -Reko
 • #2
  Originally posted by RekookeR:
  Pelaajille? Yhdellä peukalonapilla? Oikeesti? Kenties joillekin jotka elävät sitä 90-luvun alkua.
  Samaa mietin itsekin. Nykyään ei oikeastaan kaksikaan meinaa riittää. Itsellä on tällähetkellä 12 nappia peukalolla ja kaikille napeille on monissa peleissä käyttöä.
  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.