Windows 10:n uusi Cortana ja Xbox-sovellus vuotivat

uutinen julkaistu:14 joulukuuta, 2014

Microsoft valmistelee lehdistötilaisuutta tammikuuksi, jolloin sen on tarkoitus esitella Windows 10:n kuluttajaominaisuuksia. Ennen tammikuun 21. päivää opimme kuitenkin uutta Windows 10:stä – ja tällä kertaa mm. Cortanasta. The Verge on nyt esitellyt vuotaneita kuvia Windows 10 build 9901:stä, joissa esiintyy uusi pöytäkoneiden Cortana-assistentti sekä Windowsin oma Xbox-sovellus. Jo ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Microsoftin tyylissä on hirveästi tyhjää tilaa. Tämä sopii yleensä kosketusnäytöllisiin laitteisiin, mutta työpöytäkäyttö on yleisesti tarkoitettu tehokkaaseen työskentelyyn, jolloin kaikki tila halutaan ottaa kunnolla käyttöön. Sellaiseen eivät oikein nämä Modern/Metro UI:n valikot sovi.
 • #2
  Näitä "vuotoja" tulee nykyään niin paljon, että on näköjään alettu käyttämään ihan markkinointikikkana. Minulle ne menetti tehonsa jo Nokian kulta-aikana, kun alkoi paistaan läpi kuin puhkikävelty saapas. Julkaisisivat ihan reilusti, että tämmöstä. Tosin ei se kiinnostaisi ketään, kun sitä ei ole 'salaa' saatu.

  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.
 • #3
  Mitähän tavalliset suomalaiset joiden kieli käänny kunnolla kun siihen suomeen tekevät jollakin coratanalla, se kun nyt kuitenkin taitaa olla niin että suurin osa suomalaisista, menee se englanti kummeli englannilla, cortanan tulos suomailaselle on juuri se mitä joskus arvailin, suurimalle osalle yhtä tyhjän kanssa.

  Ohjelmiston kehittäjien märkä uni vain, tervetuloa puhumaan suomea kun kaikki on niin yksikertaista helppoa, varsinkin vanhemmalle väelle, oppiminenkin taitaa iän myötä ilmeisesti sen kun helpottua, vai menikö joku (persilleen), esim. tällaiset englantia tarkoittavat sanat kyllä annetaan vaihtoehtoina useassa paikassa, slanggi, vanhentuneet, murteet, englanti, amerikanenglanti jne. (haeppa) vaikka noille vastinetta http://www.sanakirja.org/search.php?q=persiilleen&l=17&l2=3 helpostihan se löytyy.

  Eli pitäisi puhua vain sitä kirja kieltä, valikoiden oikeita sanoja, terveisiä sieltä jostakin syvältä.....

  Toki onhan kielenkääntäjien taso parantunut suomenkielelle paljon muutamassa vuodessa google kärkisijoilla riippuen asiasta, bing jälkijunassa riippuen asiasta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.