Toimivaa tyyliä - testissä Lenovo Yoga 3 Pro

artikkeli julkaistu:12 helmikuuta, 2015

Arvostelussa moneen taipuva Lenovo Yoga 3 Pro.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan
 • #1
  Hybridit on tulevaisuutta mutta toivon mukaan hinnat alenee vielä korkeimmassa luokassa sekä amd saisi jotain sinne ylimpään luokkaan, carrizo varmaan ihan hyvä 15w verrattuna intelin broadwell 15 w mutta jollei valmistajat tarjoa muuta kuin surkeaa resoa, ei ssd ja halpamaisesti tehtyä niin huonompi juttu.

  Lenovo mielestäni ylihinnoitteli tämän aivan liian ylös ja se resoluutio aiheuttaa ongelmia jollei windows 10 pelasta. Lenovo yoga 2 pro omistajan voin sen todeta.

  Tosin lenovo yoga 3 on 15w broadwell ja mahdollista saada ehkä 940m nvidialla ja näyttö 14 tuumainen full hd mutta koko n. 2 pro kokoinen ulkomitoiltaan tosin hinta varmaan törkeä, saisi joku muu valmistaja tehdä myös erillisellä näytönohjaimella kuten lenovo tai edes amd carrizo 15w hybridejä.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. helmikuu, 2015 @ 15:51
 • #2
  Well on tuo hinnaltaan ihan suhteessa Surface pro tappäreihin. Itse luultavasti päätyisin kuitenkin surface pro täppäriin. Se on kuitennin pienempi ja jos näppistä ei tartte, niin vielä pienempi. Näyttöhän tässä on messevä, vaikka vuoden pari pitää odotella, jotta siitä ei olisi haittaa.
  Normikäyttöön jo nyt hyvä tosin...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.