Apple käynnisti korjausohjelman viallisille MacBook-tietokoneille

uutinen julkaistu:20 helmikuuta, 2015

Apple on vihdoin käynnistänyt tuotekorjausohjelman vuosien 2011–2013 välillä valmistetuille 15 ja 17 tuuman MacBook Pro -tietokoneille, jotka kärsivät vakavista kuvanlaatuongelmista. Apple ei aluksi reagoinut ongelmiin juurikaan, minkä seurauksena yhtiötä vastaan nostettiin joukkokanne viime vuoden lopulla. Viallisen tietokoneen tunnistaa Applen mukaan siitä, että tietokoneen näytöllä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Applehan on tunnettu huippu laadusta. Eihän niissä mitään vikaa voi olla :D Mutta eikös tätäkään saanut ohjelmistolla korjattua kuten aikaisemminkin ovat sitä puuhanneet?

 • #2
  Originally posted by Mauriland:
  Mutta eikös tätäkään saanut ohjelmistolla korjattua kuten aikaisemminkin ovat sitä puuhanneet?

  Emolevystä on näissä kyseissä tapauksissa hajonnut näytönohjaimen piiri eli mitään softafiksiä ei voi tehdä. Itselläni on kaksi kertaa näin käynyt. Ja koska kyseessä on kannettava niin koko emolevy pitää vaihtaa.

  Tulee kohtuullisen kallis rumba Applelle tästä, kun Suomessa viime vuonna tuon huollon hinnaksi kerrottiin paikasta riippuen 550-650 euroa. Lisäksi yritys korvaa luonnollisesti jo aiemmin vastaavasta syystä korjaukseen menneiden laitteiden huoltokustannukset.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.