Piraattien ilmaisessa Windows 10 -päivityksessä on yksi "mutta"

uutinen julkaistu:20 maaliskuuta, 2015

Microsoftin käyttöjärjestelmäyksikön johtajan puheet piraateille tarjottavasta ilmaisesta Windows 10 -päivityksestä sai yhden jos toisenkin raapimaan päälakea. Hardware.fi:n lukijat jopa luulivat kyseessä olevan ennenaikainen aprillipila. Kyse ei ole aprillipilasta, mutta ArsTechnican mukaan piraattien Windows 10 -päivityksessä on yksi "mutta": se ei muuta laitonta käyttöjärjestelmäasennusta ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Oikein piratoitu Windows luulee olevansa aito.
 • #2
  Originally posted by Numsu:
  Oikein piratoitu Windows luulee olevansa aito.
  Tätä itsekin mietin, että jos käyttää Windowsia joka luulee olevansa "genuine" niin eikös sen updaten jälkeen sen pitäisi olla ihan oikeasti "genuine".

  Arvasin että Microsoftilla oli jotain paskapisaroita persekarvoissa tämän kanssa. Buu Microsoft Buu!

 • #3
  Well, jos winkka 10 päivityksen ainut huono puoli on se, että se ei tee piraattituotteesta virallista... Well I can live with that...
  Toivottavasti ylläoleva on vain sarkasmia :-)
 • #4
  Tulee pari asiaa mieleen.

  Ensinnäkin kyse voi olla siitä että halutaan Windows 10:n näyttämään siltä kuin se olisi menestys eli kaikki käyttämään sitä mahdollisimman pian. Jolloin Windowsin käyttötilastot saataisiin mahdollisimman korkeiksi, joka taas muuntautuu ihmisten mielestä kuin kyseessä olisi "hyvä" tuote.

  Toiseksi päivitys Windows 10:n piraateille voi olla eräänlainen Troijan hevonen eli ensin se näyttää toimivan hyvin mutta jossain vaiheessa tapahtuu jotain epämielyttävää. Ehkä piraatille turvallisempaa on odottaa oikeaa piraatti Windows 10:ä, eikä päivitettyä versiota.

  Kaiken kaikkiaan yksi asia on varma että Microsoft tekee tämän omien tarpeitensa takia.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21. maaliskuu, 2015 @ 5:56
 • #5
  Originally posted by Lumikki:
  Toiseksi päivitys Windows 10:n piraateille voi olla eräänlainen Troijan hevonen eli ensin se näyttää toimivan hyvin mutta jossain vaiheessa tapahtuu jotain epämielyttävää. Ehkä piraatille turvallisempaa on odottaa oikeaa piraatti Windows 10:ä, eikä päivitettyä versiota.
  Epäilen jotenkin samaa ja että käyttävät tuota "mislicensed" -termiä käyttöjärjestelmän aktivoinnin poistamiseen. Eli piraatista päivitetty Win 10 väittää jonkin ajan kuluttua ettei käyttöjärjestelmä ole aito ja pyytää ostamaan aidon lisenssin. Piraateille asia on oikeastaan se ja sama kun yleensä noihin löytyy joku tapa aktivoida käyttöjärjestelmä. Jos eivät aktivointia mitenkään muuta, niin sama tapa kuin Windows 8/8.1 piraattiaktivoinnissa toimii myös Windows 10 -käyttöjärjestelmän kanssa. Win 8 kanssahan Microsoft munasi aktivoinnin täydellisesti ilmaisen Media Center -päivityksen kanssa, kun jakoivat ilmaisia päivitysavaimia joilla sai koko käyttöjärjestelmän aktivoitua vaikkei siihen ollut koskaan syöttänyt mitään avainta tai alunperin asennuksen yhteydessä syötetyllä avaimella ei voinut aktivoida käyttöjärjestelmää.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 23. maaliskuu, 2015 @ 16:32
 • #6
  Mitä järkeä on (Euroopassa) käyttää piraatti-winkkaria? Alle satasen säästö ja jatkuvaa sähläämistä. Luulisi, että jos koneen ääressä nököttää tunteja päivittäin, se voisi jotain maksaakin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.