Ctrl+Alt+Del ei toiminut – mies ampui tietokoneensa

uutinen julkaistu:22 huhtikuuta, 2015

37-vuotias yhdysvaltalaismies päätti tarttua aseeseen ja ampua tietokoneensa, kun klassinen näppäinyhdistelmä Ctrl+Alt+Del ei suostunut toimimaan. Asiasta uutisoi Colorado Springs Gazette. Tietokone ehti oikutella useamman kuukauden ajan ennen kuin mies päätyi lopulliseen ratkaisuun. Ongelmien tarkempia taustoja ei jutussa kerrottu, mutta laukaisevana tekijänä oli ilmeisesti Ctrl+Alt-Del-näppäi...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  No niin siinä oli asennetta kun koneet alkaa hermoja koetella, alkavat olla niskan päällä ei muuta tuohon tapaan tai pikku pätkä pötikästä ja nalli ei löydy koneesta paljon enempää jäännöksiä kun pudonneesta lentokoneesta.

  Tosin homma pitäisi saada luvalliseksi, joku aidattu alue jossa myydään tuoretta pötikkää sopivissa pätkissä ja nalleja, tietokoneiden hautuumaa jossa purkaa viimeisen vihansa pönttöön.
 • #2
  Vähän vois nostaa uutiskynnystä, ettei uutiset mene iltasanomien, staran yms. tasolle :)
 • #3
  aika usein tekisi mieli tehdä samaa
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22. huhtikuu, 2015 @ 23:30

  HIROSHIMA 45
  TSHERNOBYL 86
  WINDOWS 95
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.